Chrome 67 sürümü yayınlandı!

chrome 67

Yenilikler ile gelen Chrome 67 güncellemesi bugün yayınlandı. Google Chrome 67 ile artık daha hızlı bir internet deneyimi sizleri bekliyor. Güncellemenin detayları haberimizde.

Google, Chrome’a yenilikler sunmaya devam ediyor. Teknoloji devi şimdi de Chrome 67 sürümünü Windows, macOS, Android ve iOS kullanıcılarının beğenisine sundu. Yenilikler ile gelen yeni Chrome sürümü ile internet deneyiminizde gözle görünür bir iyileşme yaşanıyor. Peki, Chrome 67 ile hangi yenilikler geliyor?

Chrome 67 ile gelen yenilikler!

Google Chrome’un yeni sürümü ile sisteme Generic Sensor API ekleniyor. Generic Sensor API sayesinde uygulama ve oyun çalıştıran web siteleri, cihazınızın ivmeölçer ve jiroskop gibi sensörlerini kullanabiliyor. Bu sayede tarayıcı tabanlı oyunları daha akıcı ve efektif bir şekilde oynayabiliyorsunuz.

Güncelleme ile gelen bir diğer yenilik ise WebXR API desteği oluyor. WebVR’ın üzerine gelen WebXR API desteği sayesinde telefonalarda ve masaüstünde artırılmış gerçeklik içeriklerinin önü açılmış oluyor. WebXR API sayesinde Chrome‘da ilerleyen zamanlarda daha fazla VR içeriği görebileceğiz.

Chrome son sürüm çıktı! İndir!

Güncelleme ile gelen ve en dikkat çeken özellik ise emoji desteği oluyor. Sağ tıklama ile açılan emoji menüsü sayesinde artık emojileri kolayca kullanabiliyorsunuz.

Chrome 67

Chrome güncelleme işlemi nasıl yapılır?

  1. Bilgisayarınızda Chrome’u açın.
  2. Sağ üstte yer alan üç nokta şeklindeki Diğer butonuna tıklayın.
  3. Google Chrome’u Güncelle‘yi tıklayın. Eğer bu butonu görmüyorsanız son sürümü kullanıyorsunuzdur.
  4. Chrome’u Yeniden başlat‘a tıklayın.
  5. Bu işlemler sonunda Chrome güncellenerek yeniden başlayacaktır.