Google Chat görüntü sorunu çözüldü

Google Meet uygulaması kullanışlı bir güncelleme aldı

Google Sohbet üzerinden resim veya video göndermek, yeni bir güncelleme sayesinde sonunda çok daha az can sıkıcı olacak: sohbet yazılımı, kullanıcıların artık Google Sohbet mesajlarıyla göndermek için aynı anda birden fazla resim veya video seçebileceklerini duyurdu.

Google Chat görüntü sorunu çözüldü. Önceden, kullanıcılar yalnızca tek bir resim veya video ekleyebiliyordu, bu da aynı anda birden fazla öğe göndermek isteyenler için genellikle uzun bekleme ve yükleme süreleriyle sonuçlanıyordu.

Çoğumuzun tahmin edeceği gibi, özelliğin kullanımı oldukça basit. Seçtiğiniz Google Chat’te, resim seçim menüsüne gidin ve göndermek istediğiniz resimleri seçmek için tıklamaya başlayın. Bir kez seçildikten sonra, seçimi kaldırmak için bir görüntüye tekrar tıklanabilir.

Google Chat, gelişmiş arama işlevleri alıyor

Daha önce olduğu gibi Google Chat, boyutu 200 MB’a kadar olan BMP, GIF, JPEG, PNG, WBMP ve HEIC dosyalarının gönderilmesini destekliyor.

Google Chat görüntü sorunu çözüldü

Web kullanıcılarının özelliği ne zaman alacağına dair bir haber yok, ancak ne kadar popüler olması gerektiği göz önüne alındığında, çok uzun süreceğini sanmıyoruz.

LINE GoogleChrome chat memo

Güncelleme bu yılın başlarında Google Workspace’in her tür ekip için iletişimi ve ortak çalışmayı geliştirmeye yardımcı olma taahhüdünü takip ediyor.

Kullanıcılar artık doğrudan Dokümanlar, E-Tablolar veya Slaytlar dosyasından bir Google Meet görüşmesi başlatabilir: aramalar, anketler, Soru-Cevaplar ve birçok farklı donanım türünde otomatik gürültü iptali de dahil.

Google Chat, gelişmiş arama işlevleri alıyor

Google Sohbet ayrıca kısa süre önce, kullanıcıların platform içinde grup sohbetleri oluşturmasına olanak tanıyan ve daha sonra kuruluşunuzdaki diğer kişilerle paylaşılabilen yeni bir özelliği kullanıma sundu. Şirket, bunun özellikle işinizde ekip tartışmaları, nasıl yapılır kılavuzları ve mentorluk fırsatları gibi “konu tabanlı konuşmalar” oluşturmak ve paylaşmak için yararlı olacağını söylüyor.

Video toplantıları, toplantı içi tepkilerden resim içinde resim videoya kadar değişen özellikleri kapsayan ikinci nokta ile artık daha güvenli.

OnePlus 11 Pro’nun tüm özellikleri sızdırıldı