Google Arama kullanışlı bir özellik alıyor

Google Arama kullanışlı bir özellik alıyor

Google Arama motoru çevre dostu olacak şekilde güncellendi. Şirket özelliği aynı zamanda daha kullanışlı hale getirecek. İşte detaylar.

İnternet devi, Google arama motorunda daha sürdürülebilir alışveriş ve seyahat seçenekleri hakkında bilgi sağlayacak. Sürdürülebilir ürünler demek eko sistem dostu ürünler anlamına geliyor. Yani doğaya ve evrene zarar vermeyecek şekilde üretilmiş ürünler ön plana alınacak. Bir yandan kullanıcılar için daha az maliyetli olacak seçenekler de ön plana çıkartılacak. Ayrıca Google Flights, “neredeyse her” uçuş için tahmini CO2 emisyonlarını koltuk seviyesine kadar gösterecek. Böylece kullanıcılar kendileri için en iyi seçimi yapabilecek. Örneğin yeni bir uçakta ekonomik bir koltuk, eski bir uçakta birinci sınıf bir koltuktan daha konforlu olabilir. Google Flights bu gibi detaylara kadar gelişmiş özellikler sunacak.

Google Arama kullanışlı bir özellik alıyor

Hisse senetleri bile bir iyileşme görecek. Google Finans, hisse senedi portföyleri için sürdürülebilirlik puanları başlatıyor. Böylece kullanıcılara yatırım şirketleri hakkında genel fikirler sunacak. Arama, iklim değişikliği hakkında da önemli detaylar sunacak. Google, BM ve diğer yetkililerden ilgili bilgiler de dahil olmak üzere derinlemesine veriler içeren özel bir sonuç sayfası vaat ediyor. İdeal olarak, veri panelleri iklim değişikliği ile mücadelede neler yapılabileceğini sunacak. Google’ın planladığı tüm değişiklikleri görmek için bir süre beklemeniz gerekecek. Alışveriş ve seyahat değişiklikleri bu hafta gelecek, ancak iklim değişikliği bilgi panelleri için Ekim ayının sonlarına kadar beklemeniz gerekecek. Hisse senedi portföy puanları ise yüksek ihtimalle 2022’nin başında gelecek.

Popüler Realme modeli için Android 12 güncellemesi