Gökhan ve Hakan Diablo Hayranı Çıktı

o ses türkiye skyrim

Geçtiğimiz günlerde O Ses Türkiye jürilerinden  Gökhan ve Hakan kardeşlerin tesadüf eseri FTP oyunlarına düşkünlüğü ortaya çıktı. Peki ikili hangi oyunları oynuyor? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Gökhan ve Hakan Özoğuz 14 Ekim 1976 doğumlu ikizlerdir. Athena gurubunun kurucusu da olan kardeşler, Türk Rock müziğinde öncü olmuş isimlerin arasında yer almaktadır. Athena grubu olarak 2004 yılında da Eurovision Şarkı Yarışması’ nda Türkiye’ yi temsil eden grup, For Real adlı şarkılarıyla hafızılara kazınmıştı. Ayrıca bu şarkının Eurovision Şarkı Yarışması’ nda 195 puan ile ülkemize en çok puan getiren şarkı olduğunu da belirtelim.
İkilinin enerjik ve komik yanı şüphesiz Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı O Ses Türkiye yarışmasında ortaya çıktı. Programın 2013-2014 bölümünden beri jürinin içinde olan Gökhan, ilk senesinde birinciliği de elde etmişti.
Yine ikilinin bir diğer yanı geçtiğimiz günlerde programda ortaya çıktı. Binnaz Tüter adlı yarışmacının seslendirdiği “Dragonborn Comes” parçası bunda en büyük etken oldu. Şarkının efsanevi “fantasy role play” oyunu olan Skyrim‘e ait olduğunu öğrenince ikili yarışmacı ile uzun br sohbete daldı.Bir bayanın bilgisayar oyunları ile ilgilenmesini etkileyici ve hoş bulan Gökhan ve Hakan, oynadıkları birkaç oyuna da değindi.

FRP Tarzı Oyunlara İlgileri Büyük

Binnaz Tüter’ e ‘ne tarz oyunlar oynuyorsunuz’ sorusunu yöneten Gökhan, ardından direkt FRP oyunlarına dikkat çekti. Yarışmacı oyunları sayarken Diablo III denildiğinde ikilinin aslında oyuna ne kadar düşkün olduğu da ortaya çıktı.”Biz oraya baya bir düşmüştük” şeklinde güldürücü ifadeler kullanan ikili ardından birkaç oyun daha sıraladı. Yarışmacıya Might and Magic ve Heroes of Might and Magic adlı oyunları bilip bilmediğine dair sorularda yönelttiler.
Bu yöneltilen sorular ikilinin başarılı bir sanatçı olmasının yanında aslında gerçekten sağlam birer de oyuncu olduğunu gösteriyor. Ayrıca yarışmada birden fazla kez birinci geldiklerini de belirtelim.

Günün sonunda Binnaz Tüter Gökhan ve Hakan’ ın takımına gitmeyi tercih etti. Binnaz Tüter’in etkileyici performansına da aşağıdan ulaşabilirsiniz veya buraya tıklayarak da izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=FmZuj5Y04Es

Fenerbahçe eSpor Kulübü Duyuruldu!