O Ses Türkiye’de Skyrim’in Şarkısını Söyledi

o ses türkiye skyrim

Türkiye’nin en çok izlenen televizyon programlarından O Ses Türkiye’de Oyun Dünyası’nın efsaneleşmiş yapımlarından Skyrim’de kullanılan bir şarkı seslendirildi.Gökhan ve Hakan’ın da oyuna olan ilgileri bu sayede ortaya çıktı. İşte Binnaz Tüter’in o performansı

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını yaptığı ve tv8’de yayınlanan O Ses Türkiye’de oyuncuların çok yakından tandığı bir yapımın müziği seslendirildi. Eskimeyen ve ne zaman eskiyeceği bilinmeyen Skyrim’de kullanılan Dragonborn Comes parçası Youtube’daki onlarca cover’ından sonra tüm oyunseverleri sevindirerek O Ses’te de yayınlandı.

Binnaz Tüter’in çaldığı ve seslendirdiği parça jüri üyelerini derinden etkilemeyi başardı. Gökhan-Hakan ve Sibel Can’ın döndüğü ve takımların almak istediği yarışmacı takımını seçmeden önce jüriyle oyunlar hakkında küçük bir sohbet de gerçekleştirdi.

Gökhan ve Hakan Diablo Düşkünü Çıktı

Murat Boz’un film müziği olup olmadığını sorduğu parçanın bir oyuna ve Skyrim’e ait olduğunun anlaşılmasının ardından ise Gökhan ve Hakan’ın FRP oyunlarına olan ilgisi ortaya çıktı. Murat Boz’un sorusunun ardından müziğin bir bilgisayar oyununa ait olduğunu öğrenen jüri üyeleri özellikle de Gökhan ve Hakan heyecanlandı. Ve ilgiyle yarışmacıya hangi oyunları oynadıklarını sordular. Binnaz’ın Witcher 3 ve Diablo 3 oynadığını söylemesi üzerine ise Gökhan ve Hakan’ın FRP oyunlarına olan ilgisi ortaya çıkmış oldu.

Hakan: Direkt FRP

Uzun süre boyunca Diablo oynadıklarını söyleyen Athena’nın demirbaşları oyunun dünyasına kendilerini uzun süre kaptırdıklarını ve bağımlısı olduklarını söyledi.  Gökhan’ın neler oynuyorsunuz sorusuna Hakan’ın ‘FRP direkt’ demesi de ikilinin oyun dünyasına olan ilgisini gösterir nitelikteydi.

11 Yaşından beri konservatuvar eğitimi alan Binnaz Tüter’e bir sonraki turlarda başarılar diliyoruz. Performansı Acunn.com’dan izleyebileceğiniz gibi aşağıdan da izleyebilirsiniz.