Gökhan Türkmen canlı yayında Fizy’de

Gökhan Türkmen canlı

Türkiye’nin en popüler müzik platformlarından fizy, müzikseverleri canlı konserleriyle buluşturmaya devam ediyor. Gökhan Türkmen canlı yayında Ses Tiyatrosu’nda vereceği akustik konserle yeni albümü ‘Sessiz’deki şarkılarını seslendirecek.

Türkiye’nin en sevilen müzik uygulamalarından biri olan fizy, kullanıcılarına özel canlı yayınladığı konserlerine bir yenisini daha ekliyor. Dinlendirici müziğiyle milyonların kalbini fetheden Gökhan Türkmen canlı, yeni albümündeki şarkıları fizy’den yayını yaparak dinleyenleriyle paylaşmaya hazırlanıyor.

Yeni albümü ‘Sessiz’in tanıtımını 9 Kasım Perşembe günü saat 21.00’da Ses Tiyatrosu’nda gerçekleştirecek olan Gökhan Türkmen, dinleyenlerine bir de akustik konser verecek. Bugüne dek Büyük İnsan (2008), Biraz Ayrılık (2010), Ara (2012) ve En Baştan (2014) albümlerini çıkaran Gökhan Türkmen, beşinci albümü ‘Sessiz’i eşzamanlı olarak fizy’den yayınlayacak. Şu ana dek 7,6 milyon indirme sayısına ulaşan fizy; canlı konserler, albüm tanıtımları gibi özel projelerle kullanıcılarına ilkler yaşatmayı sürdürecek.

 

Türkiye’nin en zengin müzik arşivi fizy’deGökhan Türkmen canlı

Türkiye’nin en zengin müzik arşivini bünyesinde barındıran fizy, sade ve kullanıcı dostu ara yüzüyle Türkiye’nin en popüler müzik platformlarından biri haline geldi. Kullanıcılar fizy’de ruh haline göre müzik, video klip ve kendi zevklerine uygun öneri, akıllı arama yeteneği, sanatçı sayfalarına hızlı erişim, şarkı ve video karışık çalma listesi yaratabilme özelliklerini bir arada bulabiliyor. Kilitli ekranda ya da arka planda iken video oynatabilme özelliği de sunan fizy, kaydetme özelliği ile uçak ve metro gibi yerlerde çevrimdışı da dinlenebiliyor. Rakiplerinden farklılaşan ürün özelliklerinin yanında fizy, kendine has samimi ve esprili diliyle kullanıcılarına ulaşıyor.

GSM Operatörüden Drone için Elektromanyetik Kalkan