Gods of Egypt, 26 Şubat’ta Gösterimde!

Gods of Egypt1

Baş rollerini birbirinden ünlü ve popüler oyuncuların üstlendiği Gods of Egypt, 26 Şubat’ta gösterime girecek. Film, özellikle fantastik türden hoşlananlara keyifli zaman geçirtecek.

Antik Mısır Tanrıları temasından hoşlanıyor musunuz? Bizce, Antik Yunan Tanrılarından bile ilgi çekici hikayelere sahipler. Elbette Hollywood, bu tür bir fırsatı, hele hele teknoloji çağında kaçırmaya hiç de niyetli değil.

I, Robot, The Crow ve Knowing gibi kült filmlerin yapımcı-yönetmeni  Alex Proyas’un yönettiği Nikolaj Coster-Waldau, Brenton Thwaites, Chadwick Boseman, Elodie Yung, Courtney Eaton, Rufus Sewell, Gerard Butler ve Geoffrey Rush gibi pek çoğu Oscarlı veya Emmy ödüllü oyuncuların rolleri paylaştığı film, Amerika, Türkiye ve pek çok ülkede 26 Şubat, İngiltere’de ise 8 Nisan’da gösterime girecek.

Gods of Egypt

Oyuncu seçimlerinin özellikle ilginç olduğunu vurgulamamız gerekiyor. Filmde, Horus rolünü üstlenen Nikolaj Coster-Waldau, Game of Thrones serisinde Jaime Lannister karakterini canlandırıyor. Söz konusu karakter tam bir sev veya nefret eden türü figürlerden biri.

300’de Kral Leonidas rolünü üstlenen Gerard Butler ise, kötü tanrı Seth rolünde… Şimdiye kadar, hep kahraman rollerinde karşılaştığımız Gerard Butler, bu kez kendini aşmış ve yepyeni bir boyuta imza atmış.

Gods of Egypt’in yapım bütçesi 140 milyon dolar (vergi avantajlarından önce 200 milyon dolar) olarak belirlenmiş. Yani, Mısır Tanrıları’nı esas alan yapımın, ticari açıdan başarılı olması için en az 400 milyon dolar hasılatı görmesi şart.