God of War Ragnarok kaç saat sürüyor?

Santa Monica imzası taşıyan God of War Ragnarok sonunda satışa çıktı. Peki oyunu tam anlamıyla bitirmek oyun severlerin kaç saatini alacak? İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

God of War Ragnarok kaç saat sürüyor? Hatırlanacağı üzere son God of War oyunu 2018 yılında satışa sunulmuş ve seriye getirdiği yeniliklerle büyük ilgi çekmeyi başarmıştı. Peki serinin yeni oyunu bizlere ne gibi yenilikler sundu?

God of War Ragnaror 9 Kasım'da PS5 ve PS4'e geliyor

PS5’in ilk tanıtımında ortaya çıkan God of War Ragnarok uzun bir süredir geliştirme aşamasındaydı. Nitekim PlayStation’ın efsane oyun serisi Ragnarok ile müthiş bir geri dönüşe imza attı.

god of war

God of War Ragnarok kaç saat sürüyor?

Son olarak oyunun ne kadar süreceğine ilişkin detaylar da ortaya çıktı. Ragnarok’u oynayıp bitirenler, oyunun 35 – 40 saatlik bir oynanış süresi sunduğunu belirtiyor. Elbette bu oynanış içerisinde yan görevler de yer alıyor. Hatırlanacağı üzere 2018’de gelen oyun da yaklaşık olarak 25 saatlik bir oynanış süresi sunuyordu.

yeni God of war

Neresinden bakarsak bakalım yeni God of War oyunu, oynanış süresi açısından serinin geçmiş oyunlarından çok daha uç bir noktada olacak. Zaten 2018 öncesindeki God of War oyunları ortalama 7 – 8 saatlik oynanış süresi sunuyordu. Görünen o ki Sony yeni yapımda hem ana görevlerin, hem de yan görevlerin oynanış süresini uzatmış durumda. Dip not olarak belirtelim. Sadece hikayeye odaklı bir oynanış sergilerseniz oyunu 10 – 12 saat gibi bir sürede bitirebilirsiniz.

Apple çalışanları sonunda isyan bayrağını çekti