Sekiro Shadows Die Twice ne kadar sattı? İşte yanıtı

Sekiro Shadows Die Twice

Activision ve From Software işbirliğiyle geliştirilen Sekiro Shadows Die Twice ne kadar sattı? İşte bu sorunun yanıtı.

From Software’ın uzun bir süredir üzerinde çalıştığı Sekiro Shadows Die Twice yaklaşık olarak 2 hafta önce raflardaki yerini almıştı. Aksiyon yoğunluklu bir yapım olan Sekiro Shadows Die Twice, sürükleyici hikayesi, muazzam atmosferi ve başarılı oynanış dinamikleriyle, oyun severlerin ilgisini çekmeyi başarmıştı.

Kısa sürede Twitch’te en çok izlenen oyunlardan biri haline gelen yapım, satış rakamlarıyla da From Software ve Activision’u memnun etmeyi başardı.

Sekiro Shadows Die Twice adeta yok satıyor

Activision’ın önemli isimlerinden biri olan Michelle Fonseca, konu ile ilgili yaptığı bir açıklamada şirket olarak oyun portföyüne eşsiz ve çok özel bir şey sunduklarını belirtti.

Yayıncı ekipten yapılan açıklamada, Sekiro Shadows Die Twice’ın yalnızca 10 gün içerisinde 2 milyon kopyadan fazla satmayı başardığı belirtildi.

Görünen o ki bu satış rakamı Activision ve From Software’in beklentilerini fazlasıyla karşılamış durumda.

Bu zamanda online mod desteği bulunmayan bir yapımın, 10 gün içerisinde 2 milyon kopya satması gerçekten büyük başarı. Kaldı ki Sekiro SDT’nin öyle köklü bir geçmişi de yok.

Örneğin God of War ya da The Last of Us gibi bir isim 10 günde 2 milyon kopya satmış olsa çok fazla abartılmazdı. Çünkü bu oyunların sağlam bir geçmişleri mevcut. Dolayısıyla bir oyunun sıfırdan yola başlayıp, 10 günde 2 milyondan fazla satması gerçekten de önemli bir başarı.

PlayStation 5 özellikleri sızdırıldı