God of War cephesinden üzücü haber! Oyun 2022’ye kadar gelmeyecek

God of War TV dizisi uyarlaması geliyor!

God of War veya Horizon serisinin sonraki bölümleri için hala belirli çıkış tarihleri ​​​​yok. Ancak Playstation Studio başkanı Hermen Hulst’a göre bekleyiş biraz daha sürecek.

Geliştirici Santa Monica Studio, God of War: Ragnarok’un 2021’den 2022’ye ertelendiğini doğruladı. God of War: Ragnarok oyunun resmi adı olmasa da PlayStation henüz oyuna resmi bir isim vermedi. oyunun, yılın sadece altı ayı kala 2021’de beklenen çıkış penceresine ulaşmayacağına dair ilk işaret buradan geldi. Playstation Blog ile yakın zamanda yapılan bir röportajda Hulst, “PlayStation Studios‘un geliştirilmekte olan 25’ten fazla oyunu var. Bunların neredeyse yarısı yeni IP. Diğer yarısı ise PlayStation hayranlarının zaten bildiği ve sevdiği serilerde yer alan oyunlar.” dedi. Hulst, örneğin, Days Gone’un arkasındaki ekip olan Bend Studio‘nun, açık dünya sistemlerine dayanan yeni bir IP üzerinde çalıştığını söyledi. Hulst ayrıca Playstation’ın en çok beklenen iki oyunu Horizon: Forbidden West ve bir sonraki God of War hakkında da güncellemeler yaptı. God of War için, en erken vaktin ancak bir sonraki yılın başlangıcı olabileceğini söylüyor.

God of War cephesinden üzücü haber! 2022'ye kadar gelmeyecek

Hulst, hem bu oyunların hem de GT7‘nin hem PS4 hem de PS5‘te mevcut olacağını doğruladı .Hulst, “110 milyondan fazla PS4 sahibinden oluşan bir topluluk oluşturup sonra ondan uzaklaşamazsınız” dedi.  Hulst, Days Gone’un 18 Mayıs’ta gelmesiyle Playstation-PC hattının da açık kaldığını belirtti. “PC için planlamamızın henüz başındayız” ve “PlayStation lansman sırasında PlayStation Studios oyunlarımızı oynamak için en iyi yer olmaya devam edecek” diye ekledi.

Google, iddialara göre konum paylaşımı kapatıldıktan sonra bile kullanıcıların konumlarına erişmeye devam ediyor