Gladyatör 2 geliyor! Hayranlara müjde

Gladyatör 2 geliyor! Hayranlara müjde

Gladyatör ilk filmiyle 2000 yılında gösterime girmişti. Dünya çapında 103 milyon dolarlık bütçe, 460 milyon dolarlık hasılat ve 5 Oscar ödülü ile gelmiş geçmiş en popüler filmler arasında yer alan film Gladyatör 2 ile geliyor. İşte detaylar.

Sinema dünyasının en çok konuşulan filmlerinden Gladyatör ikinci filmi ile geliyor. 84 yaşındaki yönetmen Ridley Scott yeni filmle ilgili açıklamalarda bulundu. War Party, Kitbag gibi ünlü filmler üzerinde çalışan Scott Kitbag Gladyatör 2 ile ekranlara geri dönecek.Empire Magazine ile konuşan Scott, Gladyatör 2′nin çok yakında geleceğini duyurdu. Yönetmen, “Şimdiden Gladyatör’ü yazdırıyorum” ifadelerini kullandı.

Gladyatör 2 geliyor! Hayranlara müjde

İlk Gladyatör 2000’de vizyona girmişti. Film o zaman en iyi film de dahil olmak üzere beş Akademi Ödülü kazanmıştı. Russell Crowe’un baş rol olduğu karakter ilk filmin sonunda ölüyor, bu yüzden Gladyatör 2’de başrol oynayamayacak. Devam filmi ilk filmdeki olaylardan 25 yıl sonrasını anlatacak. Empire Magazine’e konuşan Scott, “Gladyatör 2″nin senaryosunu, Napolyon’a odaklanan “Kitbag” filmini tamamladıktan sonra bitireceğini” belirtti. Filmin devamı niteliğinde olan Gladyatör 2, ilk film kadar sevilir mi bekleyip göreceğiz. Ancak başrolün öldüğü bir filmin devamında olaylar çok farklı yönlere çekilmiş olarak karşımıza çıkacaktır. Bu nedenle filmin hayranları yeni film konusunda çok heyecanlı görünmüyor diyebiliriz. Yeni filmin geliş tarihi yaklaştıkça filmle ilgili daha fazla detay da gelmeye başlayacaktır.

Harita uygulamaları kazalara neden olabiliyor: Bu haberi dikkatli okuyun