Gizemli Oppo modeli TENAA’da ortaya çıktı

OPPO 125W hızlı şarj

Oppo dur durak bilmiyor. İşte TENAA’da ortaya çıkan Oppo’nun yeni orta segment modeli.

Akıllı telefon dünyasındaki rekabet gün geçtikçe kızışmaya devam ediyor. Rekabetin bu denli artmasının en önemli nedeni ise Çinli üreticilerin global pazarda hayli yaygın hale gelmeleri. Üstelik bu üreticiler model yelpazelerini de geniş tutarak hemen her segmentteki müşteriye hitap ediyorlar.

Hal böyle olunca bir dönem pazarda zirveye oynayan LG, Sony ve HTC gibi ağır toplar da kabuklarına yani kendi iç pazarlarına çekilmek zorunda kaldılar.

Hemen her gün Çinli üreticilerden yeni bir model haberi duymaya zaten alıştık. Bu duruma son örnek ise Oppo’dan geldi.

İşte Oppo logosu taşıyan yeni orta segment model

Geçtiğimiz gün Çin’in en büyük sertifikasyon kuruluşu olan TENAA’da Oppo’nun yeni bir modeli daha ortaya çıktı. Bu model tasarımı itibariyle A92’yi andırsa da tamamen farklı bir iç mimariye sahip.

oppo 1oppo 2

Yeni Oppo modeli gücünü MediaTek tarafından üretilen bir yongadan alacak. Sistemini 8GB RAM ile güçlendirecek olan telefonda 256GB dahili depolama alanı bulunacak. 1080 x 2400 piksel çözünürlüğünde 6.43 inçlik AMOLED ekranla gelecek olan Oppo’nun yeni modeli kutudan ilk çıktığında ColorOS destekli Android 10 ile çalışacak.

Bu cihazın orta segmentin üst basamağına hitap edeceği aşikar. Dolayısıyla fiyatı da ortalamanın biraz üzerinde olacaktır. Elbette yine de bekleyip göreceğiz.

Huawei P Smart S Türkiye’de de satışa sunuldu