Android 7.1.1 Özel Cihazlarda Yüklemeye Hazır!

android nougat 100692507 large

Google, Android 7.0’nın bazı ufak çaplı güvenlik ve performans sorunlarını ortadan kaldıran Android 7.1.1 sürümünü, özel cihazlar için yayınladı.

Google, dün akşam saatlerinde Android 7.1.1 işletim sistemini, 5 Aralık 2016’dan (Bugün) itibaren yayınlayacağını duyurdu. Söz konusu mobil işletim sistemi, öncelikle, Google ve stratejik ortakları tarafından üretilen  Pixel, Pixel XL, Nexus 6P ve Nexus 5X için yayınlanacak.  The Nexus 9 ve Pixel X tabletleri de, birkaç hafta içerisinde yeni güncelleme ile buluşacak.

Android 7.1.1

Çok Daha Renkli Bir İşletim Sistemi!

Güncellemenin en çarpıcı özelliği, Android Klayveden desteklenen GIF ekleme seçeneği. Söz konusu klavye, üçüncü parti yazılımlarla bağ kurarak sayısız GIF’i mesajlarınıza ekleme seçeneğine sahip olacak. Yeni güncelleme sayesinde, sık kullandığınız uygulamalara özel kısa yol tuş takımları da aktif hale getirilecek.

Yayınlanan yeni güncelleme sayesinde, 40’dan küçük çaplı güvenlik açığı kapatılacak. Google, resmi sitesinde yeni işletim sisteminin dağıtımına başlamış durumda. Elbette Türkçe dil seçeneği için biraz beklemeniz gerekebilir.

Last of Us 2’den Garip Haber!