Twitter yeni özelliğini duyurdu!

Twitter yeni özelliğini duyurdu!

Twitter, bir ileti dizisinin parçası olmak istemeyen kullanıcılar için bir kaçış yolu sunacak. İşte detaylar.

Cuma günü, yazar ve araştırmacı Jane Manchun Wong, Twitter üzerinden yeni bir özelliği duyurdu. “Sohbeti bırak” olarak isimlendirilecek özelliğinin belirgin bir ekran görüntüsü paylaşıldı. Ekran görüntüsünde açıklandığı gibi, özellik, bir Twitter görüşmesinden kullanıcı adınızın etiketini kaldırıyor. Böylece insanların görüşmede tekrar sizden bahsetmesini engelleyip bununla ilgili bildirim almamanızı sağlıyor.

Twitter yeni özelliğini duyurdu!

Bu özellik, “bu konuşmayı sessize al” özelliğinden farklı görünüyor. Tweet flood’undan direkt olarak adınızı kaldırarak ilgilenmediğinizi açıkça belirtebilirsiniz. Twitter bu özellikle ilgili resmi bir açıklama yapmadı. Ancak şirket, diğer kullanıcıların hesabınızla nasıl etkileşimde bulunduğunu kontrol etmek için sürekli olarak ince yollar geliştiriyor. Bu özellik ile çok sayıda takipçisi olan bir hesap retweetlediğinde sürekli rahatsız olmak zorunda kalmayacak. Rahatsız edici bir ileti dizisine etiketlendiğinizde adınızı kaldırarak kendinizi sohbetten soyutlayabileceksiniz. Özellik devrim yaratacak nitelikte bir fark sunmasa da çoğu kullanıcı için yararlı bir değişiklik olarak karşımıza çıkacak.

Şirket son dönemlerde kullanıcılardan gelen geri bildirimlere yönelik olarak bir çok değişiklik yaptı. Algoritmasıyla ilgili şikayetler alan uygulama burada da bir çok düzeltmeye gitti. Geçtiğimiz günlerde platformunda çökme problemi yaşanan şirket bunun da üstesinden girdiklerini duyurdu. TikTok’u en büyük rakibi olarak gören şirket gelişmek için elinden geleni yapıyor.

Robot Elektrikli Süpürgede yeni dönem! Fütüristik konsept duyuruldu