Genç YouTuber büyük başarı yakaladı

genç youtuber

İngiltere’de yaşayan genç YouTuber dışardan görenler tarafından oldukça şanssız denilse bile aslında o kendisini hiç öyle görmüyor. İşte YouTube dünyası ile ilgili ilginç haberimizin detayları.

Nikki Lilly isimli genç bir İngiliz küçük yaşlarda başlayan ağır bir hastalık nedeniyle vücudunda kötü yaralar oluştuğunu fark etti. Özellikle de yüzündeki şişkinlik nedeniyle kendisini çok kötü hissetti. Normal şartlarda başka birisi hemen pes edip hayata küsebilirdi. Ancak o öyle yapmadı.

Genç YouTuber dünyaya etki ediyor

15 yaşındaki YouTube yıldızı Nikki Lilly, İngiltere Başbakanı ile röportaj yaptı, Junior Bake Off’u kazandı ve Here Comes the Sun’da ukulele sunumunu gerçekleştirdi. Tüm bunlar dikkate alındığında, genç YouTube fenomeninin önemli bir hayran kitlesine sahip olduğunu görmek mümkün.

genç youtuber yeni

YouTube içerisinde hızlı çıkış yapanlardan birisi oldu ve düzenli olarak çeşitli içerikler paylaştı. İçeriklerinin genel olarak sosyal ve farklı aktivitelerle hazırlandığını söylemek mümkün.

Tüm bunlar onun için adeta bir rüyaydı ve bu rüyasını özgüven ile birlikte gerçekleştirdi. YouTube bazı insanlar için gerçekten de ilham verici olabiliyor. Peki sizce YouTube platformu özgüven kazanmak için ideal mi? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlere iletebilirsiniz.

YouTube Hizmet Koşulları yenileniyor!