Genç OnlyFans modeli şok açıklamalarda bulundu: Üyelerim arasında üvey babam da var

onlyfans

OnlyFans modeli olan Tai kullanıcı ismindeki bir kadın, profiline üvey babasının da üye olduğunu fark etti. İşte detaylar.

Genç OnlyFans modeli şok açıklamalarda bulundu: Üyelerim arasında üvey babam da var. Günümüzde pek çok kadın, OnlyFans üzerinden müstehcen içeriklerini satarak para kazanma yolunu seçmiş durumda. İşte onlardan birisi de Tai. Hem TikTok fenomeni olan hem de bir OnlyFans modeli olan Tai, geçtiğimiz günlerde ilginç bir itirafta bulundu. Genç kızın anlattıklarına göre üvey babası, kendisinin OnlyFans hesabına üye oldu! Bu durumu çok geçmeden fark ettiğini söyleyen güzel model, üvey babasından adeta intikam aldı.

OnlyFans, Rusya'da hizmetini geçici olarak durdurdu

OnlyFans modelinden şok açıklama: Üyelerim arasında üvey babam da var

Üvey babasının kendisinin özel içerikleri için tam 1.600 sterlin ödeme yaptığını anlatan Tai, “Onun kim olduğunu anladığımda üvey babamla yüzleştim. Önce inkar etti ama sonrasında harçlık olarak 1.600 sterlin verdiğini söyledi. Durumu anneme anlatmasını istedim. Kabul etmeyince ben duruma el koydum.” ifadelerini kullandı.

onlyfans

Olanları annesine kanıtlamak adına üvey babasının platform üzerinden kendisini arayacağı anı bekleyen Tai, “Annemin yanında telefonu açtım. Sesini duyunca hemen tanıdı. Büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını biliyorum. Anında boşanmaya karar verdi.” diye konuştu.

OnlyFans yeni bir dava ile karşı karşıya

Üvey babasının hem parasını alan hem de annesiyle olan ilişkisini bitiren genç kadın, intikamını da bu şekilde almış oldu. OnlyFans modeli olarak paraya para demeyen Tai, tek isteğinin düzenli bir ilişki olduğunu söylüyor. Genç OnlyFans modeli şok açıklamalarda bulundu: Üyelerim arasında üvey babam da var.

WhatsApp yeni özelliği ile yüzleri güldürecek