Gate TR, Türkiye’de bir yılını geride bıraktı

Gate TR

Kripto adaptasyonu raporlarında Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesinin lider ülkeleri arasında yer alan Türkiye, dünyaca ünlü kripto para borsalarının hedef pazarları arasında da öne çıkıyor. Türkiye operasyonlarında birinci yılını geride bırakan Gate TR de bu borsalardan biri.

Türkiye, kripto ekosisteminin canlı ve hareketli olduğu, kripto benimsemesinin her geçen yıl yükseldiği bir ülke olarak bölge ülkelerinden ayrışıyor. Bu durum, küresel kripto para borsalarının dikkatinden kaçmıyor.
Temmuz 2022’de küresel büyüme stratejisi izleyeceğini duyuran ve bu kapsamda Türkiye operasyonları için harekete geçen Gate.io ( Gate TR )da bu borsalar arasında, Türkiye pazarında başarıya en hızlı ulaşanlardan biri olarak öne çıkıyor.

Gate TR

  %186 kullanıcı artışı ve %113 işlem hacmi artışı

Dünya çapında 6 milyar doları aşan 24 saatlik işlem hacmi ve 14 milyonu aşkın kullanıcısıyla 2023’te de büyümeyi sürdüren Gate TR , Türkiye’de de bir yıllık süreçte önemli rakamlara ulaştı. Ülkedeki faaliyetlerine Kasım 2022’de resmen başlayan kripto para borsası Gate TR, 6 ayda %186 kullanıcı büyümesi yakaladı. Bu süreçte Türkiye’deki işlem hacmi de %113 arttı.

2013’te kurulan Gate.io, CoinMarketCap verilerine göre dünyanın en büyük 10 kripto para borsası arasında yer alıyor ve bu yıl onuncu yaşını kutluyor. İşlem hacmi, yatırım aracı seçenekleri ve 1.700’ü aşkın kripto para biriminde işlem yapma olanağıyla farklılaşan Gate.io, %100 rezerv kanıtı sağlamayı taahhüt eden ilk ana akım borsalardan biri .

Dünya çapında 14 milyonu aşkın kayıtlı kullanıcısı olan Gate.io’nun yatırım aracı çeşitliliği, listelediği 1.700’ü aşkın kripto para birimiyle sınırlı değil. Spot alım satımın yanı sıra vadeli işlemler, kaldıraçlı token’lar, strateji kopyalama, token lansman platformu, perpetual vadeli işlemler, opsiyonlar gibi yatırım araçları da sunan borsada “borç ver kazan”, “tut kazan” gibi farklı seçenekler de yer alıyor. Ayrıca şirket, yüksek değerli VIP ve kurumsal yatırımcılara özel dijital varlık çözümleriyle de dikkat çekiyor.

Spider-Man 2’nin Yapımcısı Insomniac Hacklendi