Bitget TR : Türkiye’de borsalar için yeni bir dönem

Bitget

Bitget,  aileye yeni katılan Bitget TR’yi tanıttı. Türkiye pazarı için özel olarak tasarlanan Bitget TR, Bitget markasının küresel ayak izini güçlendirmeyi hedefliyor.

2018’de kurulan küresel borsa Bitget’in bir uzantısı olan Bitget TR,  firmanın bilinirliğini Türkiye’ye taşıyor. Yerel mevzuat çerçeveleriyle uyum içinde çalışan Bitget TR, markanın güvenilirliğini güçlendiriyor ve yüksek mevzuat standartlarını koruma konusundaki kararlılığını vurguluyor.

Firmanın TR Yöneticisi Muhammed Tasasız, “Kripto alanında bölgeye özgü özelleştirmeye olan bağlılığımızın bir sembolü olan BitgetTR’yi tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu benzersiz yaklaşım, Türk kullanıcıların özel ihtiyaçlarını karşılayan güvenli ve özelleştirilmiş bir kripto borsası sağlama konusundaki kararlılığımızın altını çiziyor” dedi.

Bitget TR,

Ürün yelpazesinin ek işlem çiftleri, Bitget Global ile cüzdan bağlantısı ve çok daha fazlasını kapsayacak şekilde genişleyeceğini ifade eden Tasasız, “BitgetTR, markamızın uyum yeteneğini ve bölgesel pazar nüanslarına duyduğu saygıyı temsil ediyor. Bu, Bitget’in girdiğimiz her pazarda üstün hizmet sunma ve böylece markamızın küresel itibarını artırma konusundaki kararlılığını yansıtıyor” diye ekledi.

Platformun kullanıcı kolaylığı ve sıkı güvenliğe yönelik dengeli yaklaşımını sergiler nitelikte, 10 dakika kadar kısa süren verimli bir kimlik doğrulama süreci uyguluyor. Bu titiz doğrulama prosedürü, Bitget TR’nin güvenilir bir platform sağlama konusundaki kararlılığını ortaya koyuyor. Bitget TR’nin çıkışı, Bitget’in yerel pazar dinamiklerine ve mevzuat standartlarına uyum sağlarken, küresel genişlemeye olan bağlılığını gösteriyor. Bu yerel odaklı yaklaşım, BitgetTR’nin güvenilirliğini artırırken, Bitget’in genel markasını güçlendiriyor.

Temel ilkeleri olan güven, inovasyon ve verimliliğe sadık kalarak Bitget markasını yeni bir bölgeye taşıyor. Bu yeni girişim, Bitget’in uluslararası kripto para borsaları arasında çok yönlü, duyarlı ve güvenilir bir şirket olarak konumunun altını çiziyor.

 Şirketi hakkında

Bitget TR ticari adı altında faaliyet gösteren Bitget Teknoloji Anonim Şirketi, Türk vatandaşları için tasarlanmış bir kripto para borsası. Türkiye’de kayıtlı bir şirket olan BitgetTR, yerel yönetmeliklere uygun, güvenli ve mevzuata tabi hizmetler sunmayı taahhüt ediyor.  2018 yılında kurulan küresel kripto para borsası Bitget.com’un erişim alanını genişletiyor.

Facebook AB’de reklamlar sunmak için izin almak zorunda kalacak