Game of Thrones Oyununun 3. Bölümü Göründü

Game of Thrones

Telltale Games tarafından geliştirilen Game of Thrones oyununun The Sword in the Darkness adını taşıyan üçüncü bölümü hakkında ilk detaylar gün yüzüne çıktı.

Televizyon dünyasının en başarılı yapımlarından biri olan The Walking Dead’i başarıyla oyun dünyasına taşıyan Telltale Games, dizi uyurlamalarına geçtiğimiz yıl bir yenisini daha kattı ve son yılların en gözde yapımları arasında yer alan Game of Thrones’u oyun dünyasına taşıdı. George R.R. Martin’in popüler kitap serisinden ilham alarak hazırlanan Game of Thrones oyunu stüdyonun diğer oyunları kadar beğenilmemiş olsa da, Yedi Krallık’ın taht oyunlarına dahil olmak isteyen oyunseverler tarafından ilgiyle karşılandı.

Game_of_Thrones

Telltale Games’in diğer oyunlarında da olduğu gibi hikaye odaklı ve bölümlük bir yapıya sahip olan Game of Thrones oyununun Iron from Ice adını taşıyan ilk bölümü Aralık ayında, The Lost Lords adını taşıyan ikinci bölümü ise Şubat ayında yayınlandı. The Sword in the Darkness adını taşıyan üçüncü bölümün ne zaman yayınlanacağı henüz açıklanmamış olsa da, stüdyo tarafından bugün paylaşılan yeni bir görüntü üçüncü bölüm hakkında ilk detayların gün yüzüne çıkmasını sağladı.

Bölümün “Karanlıktaki Kılıç” anlamına gelen isminin Gece Nöbeti’nin yeminine bir gönderme olduğu göz önüne alındığında yeni bölümde Gece Nöbeti’nin ve Westeros’un kuzeyindeki karakterlerin ön planda olacağı düşünülmüş olsa da, yayınlanan bu görüntü de ejderhanın görülmüş olması yeni bölümün Westeros’un ötesine de geçebileceğini gösterdi.

HTC Hasarlı Telefonları Yenileriyle Değiştirecek