Game of Thrones Dünyasının İçine Girin

gottön

Popüler dizi ve kitap serisi HBO tarafından her türlü pazarlanıyor. Dizideki hanedanların sembolüyle süslü t-shirtler süs eşyaları rekor seviyelerde satıyor.

Diziden etkilenen izleyiciler Buz ve Ateşin Şarkısı kitaplarını okuyarak fantastik edebiyatta da adım attı. Game of Thrones meraklıları 4.sezon için son günleri sayıyor. 29 gün sonra yeni sezon başlarken HBO dizinin pazarlanmasını ileri götürmek istiyor. Disney’in ünlü eğlence parklarına karşı HBO kanalı da Game of Thrones dünyasında geçen bir sanal gerçeklik simülasyonu hazırladı.

gott

HBO dün, Game of Thrones’un sanal gerçeklik simülasyonunu dizi oyuncularıyla birlikte basın mensuplarına tanıttı. Ogeeku firmasının daha önce Toyota için geliştirdiği sürüş gerçekliği yazılımından esinlenen simülasyonda Westoros’un ünlü mekanlarından geziyorsunuz. Basın mensupları 500 metre yükseklikte olan Gece Nöbeti’nin mesken tuttuğu kara kalenin simülasyonunu test etti. İlk deneyenlerin hemen hepsi yükseklik korkusu yaşadıklarını belirtti. HBO bu simülasyonu nasıl bir ticarette dökeceğini şimdilik belirtmedi.

BuzzMyVideos YouTube’un Türk Yıldızlarıyla Yükseliyor