Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6’nın Yeni Görselleri Sızdırıldı

Samsung Galaxy Z Fold6

Samsung’un çok yakında piyasaya süreceği yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6’nın tasarımlarını gösteren yeni görselleri sızdırıldı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung,  heyecanla beklenen yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6’yı 10 Temmuz’da düzenlenecek Galaxy Unpacked etkinliğinde resmi olarak tanıtacak. Yeni Galaxy Z modellerinin çıkışına daha iki hafta olsa da şimdiden bu telefonlara dair pek çok detay ortaya çıkmış durumda. Diğer yandan sızdırılan görseller sayesinde her iki telefonun da tasarımını görme şansı yakaladık. Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6’ya dair sızıntılara bir yenisi daha eklendi. Bu kez de bu telefonlar için kılıf üreten bir şirkette yaşanan sızıntı, her iki telefonu bir kez daha net bir şekilde görmemizi sağladı.

Galaxy Z Fold6 5

Galaxy Z Fold6’nın hem ABD hem de Avrupa versiyonunun Snapdragon 8 Gen 3 yonga setini kullanacak. Telefonda bu yonga setine tercihe göre 12 ya da 16 GB RAM eşlik edecek.

Galaxy Z Fold6 gibi Galaxy Z Flip 6 da Snapdragon 8 Gen 3 yonga yongas setinden güç alacak. Geçtiğimiz günlerde Geekbench veri tabanında ortaya çıkan bilgiler, telefonda bu yonga setine 12 GB RAM’in eşlik edeceğini gösterdi.

Öncülü gibi Galaxy Z Flip6 da 6.7 inçlik bir iç ekrana sahip olacak. Telefonun dış ekranı ise 3.4 inç olacak. Galaxy Z Flip6’nın iki kanadında iki farklı batarya hücresi bulunuyor. Bu batarya hücrelerinin toplam kapasitesinin 3790 mAh olarak görülüyor. olacak. Muhtemelen telefon resmi olarak tanıtıldığında bu 3800 mAh olarak açıklanacaktır. Her şekilde batarya kapasitesi Z Flip 5’in üzerinde olacak. Hatırlarsanız Galaxy Z Flip5, 3700 mAh’lık bir bataryaya sahipti. Telefonun şarj hızı ise 25 W olacak.

Galaxy Z Fold6 4 Samsung Galaxy Z Fold6 Galaxy Z Fold6 2 Galaxy Z Flip6 2 Galaxy Z Flip6 1 1 Galaxy Z Flip6 1

Amazon Bu Ay 15 Oyunu Ücretsiz Veriyor