Galaxy Z Fold 4 piyasayı yeniden şekillendirecek!

ga2

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni modeli Galaxy Z Fold4’ü katlanabilir akıllı telefon piyasasının tartışılmaz lideri yapmaya kararlı.

Galaxy Z Fold 4 piyasayı yeniden şekillendirecek! Katlanabilir akıllı telefon piyasasının bayrak taşıyan ismi Samsung, geliştirdiği yeni modeller ile bu yıl da sektörün liderliğini kimseye bırakmayacak gibi duruyor. Bir taraftan Galaxy Z Flip 4 ile bütçe dostu katlanabilir akıllı telefon isteyenlerin gönüllerini kazanmaya çalışacak olan Samsung, diğer taraftan ise önceliği performans olanlar için Galaxy Z Fold 4 seçeneğini işaret ediyor.

Galaxy Z Fold 4

Tanıtımına sayılı haftaların kaldığı düşünülen katlanabilir akıllı telefon dünyasının yeni amiral gemisi Galaxy Z Fold4’ün özellikleri de yavaş yavaş netleşmeye başladı. Samsung’a yakın kaynaklardan servis edilen bilgilere göre, telefonun ana ekranı 120Hz yenileme hızına sahip 7,6 inçlik AMOLED ekrandan oluşuyor. Telefonun giriş ekranı ise 6,2 inç büyüklüğünde ve yine bu ekranda da 120Hz teknolojisi mevcut.

Galaxy Z Fold 4

Galaxy Z Fold 4 piyasayı yeniden şekillendirecek!

Gücünü Qualcomm’un yeni amiral gemisi yonga seti olan Snapdragon 8+ Gen 1’den alacak olan Samsung Galaxy Z Fold4, 12GB RAM  + 256GB dahili depolama alanı, 12GB RAM + 512GB dahili depolama alanı ve 16GB RAM  + 512GB dahili depolama alanı olmak üzere üç farklı seçenekle satışa sunulacak.

Galaxy Z Fold 4

Galaxy Z Fold 4’ün ana kamerasının 50MP + 12MP + 12MP şeklinde bir kurguya sahip olması beklenirken, ön kamera ise 12MP çözünürlüğünde olacağı konuşuluyor. Ayrıca dış ekranda da kamera bulunduracak olan Galaxy Z Fold 4’ün burası için düşündüğü kamera ise 10MP.

Elbette bu amiral gemisi için söylenecek daha çok şey var ancak Samsung Galaxy Z Fold 4’ün diğer özellikleri ile fiyatının netleşmesi için biraz daha beklememiz gerekiyor.

Blizzard, bu ülkelerde ‘Diablo Immortal’ı yayınlamayacak