Galaxy Z Fold 4 kullanıcıları için güzel bir haberimiz var

Galaxy Z Fold 4 40 bin

Samsung’un hala en güçlü katlanabilir akıllı telefon modeli konumunda bulunan Galaxy Z Fold 4, yeni ve kapsamlı bir güncelleme paketi alıyor.

Galaxy Z Fold 4 kullanıcıları için güzel bir haberimiz var. Samsung’un beşinci nesil Galaxy Z katlanabilir modellerini tanıtmasına bir ay kala, geçen yılın ürünü olan Galaxy Z Fold 4, Haziran 2023 güvenlik yaması güncellemesini alıyor. Bu güncelleme şimdilik sadece İngiltere’deki kullanıcılar için mevcut. Kısa bir süre önce, Samsung Galaxy Z Fold 4, Uzman RAW uygulamasında astrofotoğrafçılık modunu ekledi.

Samsung Galaxy Z Fold 4 özelliği diğer cihazlara geliyor!

Daha önce, Haziran 2023 güvenlik güncellemesi Galaxy Z Fold 4‘ün kilidini açık olan versiyonu için sınırlıydı. Ancak şimdi, Güney Koreli marka, cihazın uluslararası varyantlarına yeni bir güvenlik güncellemesi yayınladı. Bu güncelleme İngiltere’deki cihazlara dağıtılıyor ve kısa süre içinde daha fazla Avrupa ülkesinde kullanıma sunulması bekleniyor.

Samsung Galaxy Z Fold 4, sadece 254 gram ağırlığında olacak

Galaxy Z Fold 4 kullanıcıları için güzel bir haberimiz var

Galaxy Z Fold 4 için yayınlanan son güncelleme, F936BXXU3CWE6 firmware sürümünü içeriyor. Haziran 2023 güvenlik yaması, Android telefon ve tabletlerde bulunan 60’tan fazla güvenlik açığını düzeltir. Bu açıkların 11’i, Android 11, 12 ve 13 üzerinde çalışan Samsung cihazlarında bulunur. Ancak, en son güncellemenin yeni özellikler getirmediğini belirtmek önemlidir.

Galaxy Z Fold 4 40 bin

İngiltere’deki Samsung Galaxy Z Fold 4 kullanıcıları, yeni güncellemeyi Ayarlar > Yazılım Güncelleme > İndir ve Yükle seçeneklerini takip ederek kontrol edebilir ve yükleyebilirler. Katlanabilir cihaz, kutudan Android 12 işletim sistemiyle birlikte çıkmıştı ancak şu anda Android 13 işletim sistemiyle çalışıyor. Bu yılın ilerleyen dönemlerinde, OneUI 6 tabanlı Android 14 güncellemesi alması bekleniyor. Galaxy Z Fold 4 kullanıcıları için güzel bir haberimiz var.

WhatsApp yeni özelliği ile dikkat çekti