Galaxy Z Flip 6 dayanıklılık testinden başarıyla geçti

daya

Samsung’un Galaxy Z Fold 6’sı 10 Temmuz’da tanıtıldı ve geçtiğimiz hafta Galaxy Z Flip 6 ile birlikte satışa sunuldu. Cihaz hakkında ilk izlenimler olumlu olurken, cihaz kullanıcılar tarafından çeşitli testlerden de geçiriliyor.

YouTube kanalı JerryRigEverything kanalının sahibi Zack, her zamanki dayanıklılık testini uygulayarak Galaxy Z Flip 6 nın ne kadar dayanıklı olduğunu gözler önüne seriyor. Bu test, çizilme, yanma ve bükülme testlerini içeriyor ve ardından cihaz parçalara ayrılıyor.

Testin ilk aşamasında, Fold6’nın dahili ekranı, plastik kaplaması nedeniyle harici ekrandan çok daha kolay çiziliyor. Çerçeve ise anten kesikleri hariç alüminyumdan yapılmış. Dahili ekran, çakmakla ısıtıldığında yaklaşık 25 saniye boyunca dayanıyor, ancak plastik kaplama eriyip pikseller siyaha dönüyor.

Menteşeye kum eklenmesi, gelecekte güven vermeyen gıcırtı seslerine neden oluyor. Bükme testinde ise Fold6, açıkken esneme yapıyor ancak kırılmıyor veya çatlamıyor.

Galaxy Z Flip 6 dayanıklılık testi

Testin son aşamasında, Zack telefonu parçalara ayırıyor. Bu süreçte ekrana ait şerit kablodan duman çıkıyor. Garip bir şekilde, telefon iç ekranı çıkarılmış halde çalışmaya devam ediyor. Zack, cihaz tamamen parçalanana kadar testine devam ediyor ve sonuç olarak Fold 6’nın oldukça dayanıklı bir yapıya sahip olduğu ortaya çıkıyor.

Google Pixel Watch 3 için özellikler ortaya çıkmaya başladı