Google Pixel Watch 3 için özellikler ortaya çıkmaya başladı

wa3

Google Pixel Watch 3 serisinin pazarlama materyali sızdırıldı ve bu, yaklaşan akıllı saatler hakkında oldukça fazla bilgi veriyor. Arama devi Google, yeni nesil Pixel Watch 3’ü 13 Ağustos’ta piyasaya sürecek.

Sızdırılan materyaller, Pixel Watch 3’ün geçen yıl piyasaya sürülen Pixel Watch 2’nin halefi olarak geleceğini doğruluyor ve birkaç önemli özellik sunuyor.

Pixel Watch 3, 41 mm ve 45 mm kadran boyutlarında sunulacak. Her iki model de 2.000 nit’e kadar tepe parlaklığına sahip Actua ekranlarla gelecek. Bu, selefinin 1.000 nit parlaklığa sahip AMOLED ekranından önemli bir yükseltme. Ayrıca, yeni saatlerin tek bakışta daha zengin bilgiler sunmak için Pixel Watch 2’den %40 daha fazla ekran alanına sahip olacağı belirtiliyor.

Google Pixel Watch 3, kullanıcıların bileklerinden Nest Kapı Zilleri ve Kameraları görüntülemelerine olanak tanıyacak. Haritalara çevrimdışı olarak erişilebilecek ve Google Wallet, ödemeler için kullanılabilecek. Kullanıcılar ayrıca akıllı saatlerinden Pixel telefonlarının kamerasını kontrol edebilecek ve fotoğraf ile video modları arasında geçiş yapabilecekler.

Google Pixel Watch 3

Watch 3, gelişmiş koşu ölçümleriyle geliyor. Bu özellikler arasında özel koşular, ses ve dokunsal ipuçları ve form iyileştirme için çeşitli ölçümler bulunuyor. Akıllı saat, bir antrenmana başlamaya hazır olup olmadığınızı veya dinlenmeniz gerekip gerekmediğini belirleyecek bir hazırlık puanına sahip olacak. Kardiyo yükü, kalp atış hızınızı ölçecek ve yetersiz veya aşırı antrenman yapıp yapmadığınızı belirleyecek. Google ayrıca, uyku kalitesi ve hazırlık puanı dahil her ölçümü özetleyecek yeni bir Sabah Özeti özelliği sunuyor.

Pixel Watch 3’ün, her zaman açık ekran (AOD) etkinleştirildiğinde 24 saatlik ve pil tasarrufu modunda 36 saatlik pil ömrü sunacağı bildiriliyor. 41 mm boyutunun %20 hızlı şarj sunması bekleniyor.

Watch 3, çeşitli kayış seçenekleriyle gelecek. Aktif bant, aktif spor bant, dokuma bant, metal bağlantı bandı, el yapımı deri bant ve performans halka bandı gibi çeşitli kayış seçenekleri sunulacak. 41 mm modelin ise esnek bant, metal örgü bant, metal ince bant ve iki tonlu deri bant gibi özel bantlara sahip olması bekleniyor.

Google Pixel Watch 3, zengin özellikler ve geniş kayış seçenekleriyle kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmayı hedefliyor. Sızdırılan bu bilgiler, Pixel Watch 3’ün geçen yılki modelden önemli yükseltmeler içerdiğini gösteriyor ve bu, Google’ın akıllı saat pazarındaki rekabet gücünü artırma çabalarının bir göstergesi olarak değerlendirilebilir.

Huawei Nova Flip’in özellikleri ortaya çıktı