Galaxy Note 10 Plus 5G dayanıklılık testinde!

maxresdefault 27

Samsung’un 5G destekli yeni amiral gemisi Galaxy Note 10 Plus 5G, dayanıklılık testine tabi tutuldu. Bakalım Galaxy Note 10 Plus 5G ne kadar dayanıklı?

Samsung, geçtiğimiz haftalarda düzenlemiş olduğu etkinlikte merakla beklenen Galaxy Note 10 ailesini tanıtmıştı. Note 10, Note 10 Plus ve 5G teknolojisini barındıran Note 10 Plus 5G ile karşımıza çıkan Samsung, telefonun arka bölümünde kullandığı ışıkta renk değiştiren malzeme ile büyük beğeni toplamıştı.

Bugün ise JerryRigEverything isimli ünlü YouTube kanalı Galaxy Note 10+ 5G modelini çizilmelere karşı test etti. Falçata ile ilk olarak S-Pen’e girişen JerryRigEverything, kalemin zor çizildiğini ancak kolay bir şekilde kırıldığını belirtiyor. Gelelim en çok merak edilen Note 10’un arka bölümüne.

JerryRigEverything, telefonun arka bölümünün kolay çizilmediğini söylüyor. Ayrıca telefonun metal malzemeli yan bölümleri de falçataya rağmen fazla aşınmıyor. Ekran bölümünde ise Corning Gorilla Glass 5 farkını ortaya koyuyor ve derin çiziklere karşı telefonu oldukça başarılı bir şekilde koruyor.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve Note 10 Plus 5G’ye yapılan işkence testi ile sizleri baş başa bırakalım.