Galaxy Z Flip 5 batarya özellikleri sızdırıldı

Samsung Galaxy Z Flip fiyatı uçuk olacak!

Samsung’un yeni katlanabilir akıllı telefonları batarya konusunda hayal kırıklığı yaratabilir. Peki ama neden?

Galaxy Z Flip 5 batarya özellikleri sızdırıldı. Samsung’un, bu yılın Ağustos ayında düzenlenecek olan Galaxy Unpacked etkinliğinde, Galaxy Z katlanabilir telefonları, Galaxy Tab S9 serisi ve Galaxy Watch 6 serisi gibi birçok üst düzey cihazın tanıtılmasını bekliyor. Beklenen lansmanın öncesinde, Çin’deki 3C sertifikasyon platformu, bugün Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5’in onayını verdi. Geleneksel olarak, 3C sertifikasyonu her iki modelin de şarj özelliklerini açıkladı.

Galaxy Z flip 5

Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5, sırasıyla SM-9460 ve SM-7310 model numaralarıyla 3C sertifikasyon veritabanında göründü. Her iki model de EP-TA800 model numaralı 25W Samsung şarj cihazıyla listelendi.

Samsung Galaxy Z Flip 3, Flip 5G ile aynı ağırlığa sahip

Galaxy Z Flip 5 batarya özellikleri sızdırıldı

Orijinal Galaxy Fold ve takip cihazı Galaxy Fold 5G, 15W şarj sunuyordu. 2020’de piyasaya çıkan Z Fold 2, 25W şarjı destekleyen şirketin ilk katlanabilir telefonuydu. Ne yazık ki, bu yıl gelecek olan Z Fold 5‘in şarj bölümünde herhangi bir iyileştirme yapılmadığı görünüyor.

Galaxy Z Flip 5’in pil boyutu hakkında şu anda bir söylenti olmamakla birlikte, muhtemelen Z Fold 5’ten daha küçük olacaktır. Yine de, cihazın muhtemelen Z Fold 5 ile aynı 25W şarj desteği sunacağı tahmin ediliyor. Şu anda, Z Fold 5‘in daha büyük bir bataryayla donatılıp donatılmayacağına dair bir bilgi bulunmuyor. Hatırlatmak gerekirse, geçen yıl piyasaya sürülen Galaxy Z Fold 4, 4.400 mAh’lik çift hücreli bir bataryaya sahipti.

Samsung Galaxy Z Flip 3 5G

Bu yılın başlarında piyasaya sürülen Galaxy S23 serisi, Galaxy için özel olarak tasarlanmış Snapdragon 8 Gen 2 çipsetini kullanıyor. Dedikodular, aynı çipin Z Fold 5 ve Z Flip 5’i de güçlendireceği yönünde. Galaxy Z Flip 5 batarya özellikleri sızdırıldı.

ChatGPT öğretmen olacak! Okuma yazma öğretecek!