Galaxy Z Flip 4 gerçek görüntüleri ortaya çıktı

Samsung Galaxy Z Flip 4’ün 10 Ağustos’ta piyasaya çıkması bekleniyor. Şirketin ayrıca Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Watch 5 serisini de duyurması bekleniyor. Lansmandan çok önce cihazın gerçek görüntüleri ortaya çıktı.

Galaxy Z Flip 4

Galaxy Z Flip 4’ün uygulamalı görüntüleri, genel görünümünün geçen yılki Galaxy Z Flip 3 ile aynı olduğunu gösteriyor. Önden başlayarak, Z Flip 4 marjinal olarak daha ince çerçeveler sunuyor. Merkezi olarak konumlandırılmış bir delikli katlanabilir bir ekrana sahip olmaya devam ediyor. Kaynak, Galaxy Z Flip 4’ün ekranının selefine kıyasla daha sığ bir kırışıklığa sahip olduğunu iddia ediyor.

Galaxy Z Flip 4

Menteşenin boyutu Galaxy Z Flip 3’ten önemli ölçüde daha ince görünüyor. Bu nedenle, önceki modelden daha hafif olabileceği görülüyor. Ancak cihaz kapatıldığında gözle görülür bir boşluk var. Kapak ekranı ayrıca Flip 3’ten biraz daha büyük görünüyor.

Galaxy Z Flip 4, çift tonlu bir tasarıma sahip olmaya devam ediyor. Kapak ekranının yanı sıra çift kamera sistemi var. Ayrıca yana bakan bir parmak izi tarayıcı ile donatılmıştır. Sızıntı ayrıca Z Flip 4’ün daha uzun bir pil ömrü sunacağını iddia ediyor. Arkasında iki neden var. Birincisi, daha verimli bir yonga seti ile birlikte daha büyük bir pil ile donatılmış olmasıdır.

z1

Galaxy Z Flip 4, Galaxy S22 gibi 3.700 mAh pile sahip. 25W hızlı şarj desteği taşıyacak. Ayrıca kablosuz şarjı da destekleyebilir. Önceki raporlar , 6.7 inç AMOLED FHD+ 120Hz katlanabilir ekran , Snapdragon 8 Plus Gen 1 , 12 GB’a kadar RAM, 512 GB’a kadar depolama , Android 12 OS, 12 megapiksel (ana) ile geleceğini ortaya çıkarmıştı. + 12 megapiksel (ultra geniş) çift kamera sistemi ve 10 megapiksel ön kamera. Grafit, Bora Moru, Pembe Altın ve Mavi gibi renklerde geliyor.

Huawei Watch GT 3 Pro için yeni güncelleme yayınlanmaya başlandı