Huawei Watch GT 3 Pro için yeni güncelleme yayınlanmaya başlandı

Watch GT 3 Pro

Huawei Watch GT 3 Pro şimdi HarmonyOS 2.1.0.358 Haziran güncellemesini almaya başladı, şu an için ilk olarak Çin kullanıcıları için gelen güncelleme küresel pazarda kullanıcılara sunulacak.

Huawei Watch GT 3 Pro için yazılım güncelleme indirme paketinin boyutu 76.02 MB’dir ve değişiklik günlüğü, gelişmiş bir deneyim ve optimize edilmiş sistem kararlılığı ile geldiğini söylüyor. Giyilebilir cihaz, akıllı saatimi bir cep telefonu aracılığıyla bulma desteği de kazanıyor. 

Huawei, ‘Sports Health’ uygulamasının Android ve iOS cihazlarda sırasıyla 12.1.4.310 sürümüne ve 12.1.4.325 sürümüne güncellenmesinin önerildiğini söylüyor. Tüm güncelleme işlemi sırasında Bluetooth bağlantısının açık olması gerekir. Uzun zaman alabilir ve güncelleme tamamlandıktan sonra akıllı saat otomatik olarak yeniden başlayacak.

Huawei Watch GT 3 Pro

Huawei Watch GT 3 Pro, bu yıl Nisan ayının başlarında ilk olarak piyasaya çıkmıştı. Sırasıyla 46 mm’de 1,43 inç ve 43 mm’de 1,32 inç ekranlarla sunulan birinci sınıf bir akıllı saattir. Her ikisi de AMOLED paneller, safir cam ve seramik gövde ile geliyor. 

Huawei Watch GT 3 Pro, bir kalp atış hızı monitörü, SpO2 sensörü, vücut ısısı, uyku izleyicisi, stres monitörü ve daha fazlasıyla donatılmıştır. Akıllı saat ayrıca kullanıcının kalp ritmini ve elektriksel aktivitesini kontrol etmek için EKG ile birlikte gelir. Giyilebilir cihaz, 18 profesyonel aktivite dahil olmak üzere 100 spor modu sunuyor. Ayrıca açık hava etkinlikleri için çift bantlı GPS ile donatılmıştır. Huawei Watch GT 3 Pro’nun tek bir şarjla 14 güne kadar dayanabileceği iddia ediliyor ve kablosuz şarj desteğiyle geliyor. 

Apple, Ocak ayında yeni AR/VR kulaklığını duyuracak