Galaxy Z Flip 3 özellikleri ile karşımıza çıktı

Galaxy Z Flip 3

Samsung’un yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip 3 özellikleri ile karşımıza çıktı. Bakalım telefon bizlere ne gibi yenilikler sunacak?

Bildiğiniz gibi Güney Koreli teknoloji devinin Galaxy Z Flip ve Galaxy Z Flip 5G akıllı telefonları bu yıl piyasaya sürüldü. Samsung, önümüzdeki yıl Galaxy Z Flip 3 adında yeni bir model ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Muhtemelen teknoloji devi Galaxy Z Flip 2 modelini atlayacak. Hatırlayacağınız üzere Samsung ilk olarak Galaxy Z Flip daha sonra 5G Z Flip modelini tanıtılmıştı. Şimdi ise Galaxy Z Fold 3 gelecek yıl çıkacak. Akıllı telefon önümüzdeki yaz satışa sunulacak. Ancak Galaxy Z Flip 3’ün bazı temel özellikleri internete sızdırılmış durumda.

Kaynak, Galaxy Z Flip 3’ün daha dar çerçevelere ve daha küçük bir kamera açıklığına sahip 6,9 inç ekrana sahip olacağını iddia ediyor. Bu ekran 120Hz de desteklenecektir. İlk Galaxy Z Flip, 60 Hz 6.7 inç ekrana sahipti. Görünüşe göre Samsung ekran konusunda iyileştirme yapacak.

Apple Samsung ve LG ile yoluna devam edebilir

Ayrıca dış ekranın artacağını, böylece köşegenin 2,2’den 3,3 inç’e çıkmasını bekliyoruz. Araştırma şirketlerinin Display Supply Chain Consultants ve DisplaySearch kurucusu Ross Young, akıllı telefonun harici ekranının Motorola Razr’dan (2,7 inç) daha küçük olacağını söyledi.

Telefon, akıllı telefonun dayanıklılığını artıracak yeni bir ultra ince cama (UTG) sahip olacak. Batarya kapasitesi 3900 mAh olurken, orijinal akıllı telefon 3300 mAh bataryaya sahip olacak.