Sıfır Ford Mondeo fiyatları yine arttı

Ford Mondeo

Ford’un en lüks modellerinden biri olan Mondeo’nun fiyatları yine arttı. İşte sıfır Ford Mondeo fiyatları.

Ülkemizdeki popüler otomobil üreticilerinden biri olan Ford model fiyatlarını bir kez daha güncelledi. Güncellenen fiyatlar sonrasında özellikle Mondeo’un fiyatı aşırı oranda arttı. Dilerseniz aşağıdan güncel Ford Mondeo fiyatlarına göz atabilirsiniz.

İşte güncel sıfır Ford Mondeo fiyatları

Ford Mondeo Style 4 Kapı 1.5L EcoBoost 165PS 6 İleri Otomatik Fiyat: 355.800 TL
Ford Mondeo Titanium 4 Kapı 1.5L EcoBoost 165PS 6 İleri Otomatik Fiyat: 374.900 TL
Ford Mondeo Titanium 4 Kapı 2.0L EcoBlue 190PS 8 İleri Otomatik Dizel Fiyat: 801.100 TL

Ford Mondeo ST Line 2017 Genel Bakış

355.800 TL’lik başlangıç fiyatının normal olduğunu söyleyebiliriz. Fakat en dolu modelin 801.100 TL gibi bir fiyata çıkması pek de akla mantığa uygun değil. Elbette arada donanım olarak fark vardır. Fakat ne olursa olsun 500.000 TL’lik bir farkın olması pek de mantıklı görünmüyor.

Tabi ki şunu da hatırlatmak gerekiyor. Bilindiği üzere ülkemizdeki otomobil vergileri bir hayli ağır. Yani ülkemize giriş fiyatı XTL olan bir otomobil yerine göre 3X TL fiyata satılabiliyor.

Vergiler bu kadar yüksek olunca belli bir ortalamanın üzerindeki modellerin fiyatı da uç noktalara ulaşmış oldu. Fakat şu aralar bazı markalarda düşüş söz konusu. Belki Aralık ayı fiyat listelerinde Ford da indirime gidebilir. Elbette yine de bekleyip göreceğiz. Şimdilik konuşmak için biraz erken.

Nokia Smart TV serisi duyuruldu