Galaxy Z Flip 3 fiyatı aniden düştü! Büyük indirim!

Galaxy Z Flip 3 12 bin TL'lik fiyatıyla

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Galaxy Z Flip 3 modelinin fiyatını neredeyse %50 oranında indirdi.

Galaxy Z Flip 3 fiyatı aniden düştü! Büyük indirim! Samsung’un Galaxy Z Flip 4’ünün piyasaya sürülmesinden altı ay sonra, şirket Hindistan’da Galaxy Z Flip 3’ün fiyatını önemli ölçüde düşürdü. Başlangıçta 95.999 INR (1.160$)  fiyatı olan Galaxy Z Flip 3, artık sadece 49.999 INR (605$) karşılığında satın alınabiliyor. Bu, piyasaya çıkış fiyatına göre %47’den fazla bir indirim anlamına geliyor.

Samsung Galaxy Z Flip fiyatı uçuk olacak!

Güney Koreli teknoloji devinin popüler katlanabilir akıllı telefonu için biçtiği bu fiyat, telefona ait 128GB versiyonu için geçerli ve bu varyantın da siyah ile krem renklerinin mevcut olduğunu unutmamak gerek. Galaxy Z Flip 3‘ün 256GB versiyonu ise 88.999 INR (1.075$) fiyatla satılıyor ve 128GB versiyonu kadar büyük bir indirim alamadı.

Samsung Galaxy Z Flip 3 hakkında yeni bir detay ortaya çıktı!

Galaxy Z Flip 3 fiyatı aniden düştü! Büyük indirim!

İşin tuhaf yanı, bu telefonu satın almak isteyen Hintli akıllı telefon meraklılarının, sipariş için internet pazaryeri sitelerini gezmeleri gerekiyor. Çünkü Samsung Hindistan’ın kendi web sitesinde stok bulunmuyor. Tabi Güney Koreli teknoloji devinin, her ne sebeple olursa olsun fiyatlarında böylesine bir indirime gitmesi, önümüzdeki günlerde benzer bir hamlenin ülkemiz için de yapılabileceğini düşündürmesi açısından gayet olumlu.,

Samsung’un katlanabilir ekranlı telefonları ne kadar sattı

Galaxy Z Flip 3, Full HD+ çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip 6,7 inç katlanabilir Dynamic AMOLED 2X ekranıyla birlikte gelmiştir. 10MP özçekim kamerası, 12MP ana kamera ve 12MP ultra geniş açılı kamera, hepsi 4K 60fps video çekebiliyor. Gücünü Snapdragon 888 yonga setinden alan telefon elektriksel anlamda ise 3.300mAh’lik bataryasına güveniyordu.

Lenovo Yoga Pro 2023 özellikleri ortaya çıktı