Galaxy On6 tanıtıldı! İşte Galaxy On6 özellikleri!

Galaxy On6 1

Samsung yeni orta segment modeli olan Galaxy On6’yı tanıttı. Galaxy On6 özellikleri ile segmentinin sınırlarını zorlayacak gibi görünüyor. İşte Samsung Galaxy On6 özellikleri ve fiyatı hakkında her şey!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Hindistan pazarını hedef almaya devam ediyor. Samsung, Hindistan’a özel olarak üretmiş olduğu modellere bugün bir yenisini daha ekledi. Samsung Galaxy On6 olarak isimlendirilen bu model, uygun fiyatı ile olduğu kadar güçlü donanımı ile de dikkat çekiyor.

Galaxy On6 özellikleri neler?

Samsung Galaxy One6‘da 5.6 inç büyüklüğünde 18:5:9 oranında 1480 x 720 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED ekran yer alıyor. Galaxy J6’nın yerini alacak olan On6’nın kalbinde ise Samsung’un ürettiği Exynos 7870 yonga seti bulunuyor. 4 GB RAM ile akıcı bir Android deneyimi sunacak olan telefon kamera konusunda ortalama bir deneyim sunuyor.

Telefonda 13 Megapiksel çözünürlüğünde arka ve 8 Megapiksel çözünürlüğünde ön kamera yer alıyor. Kutusundan Android 8.0 Oreo ile çıkan telefonda, yüz tanıma ve parmak izi okuyucusu yer alıyor.

Galaxy On6

Çift sim desteği, 3.5mm kulaklık girişi, FM radyo ve microSD kart desteğine sahip olan On6, 3.000 mAh büyüklüğünde bataryadan besleniyor.

Samsung katlanabilir ekranlarının üretimine başlıyor

Siyah ve mavi renk seçeneklerine sahip olan On6 modelinin fiyatı ise 180 euro olarak belirlenmiş durumda. On6 için fiyatına göre güzel bir performans sergileyen telefon diyebiliriz. Bakalım Samsung bu tip modelleri ülkemizde de satışa sunacak mı?