Samsung Galaxy S10 Lite özellikleri yine sızdı!

Samsung Galaxy S10 Lite

Samsung Galaxy S10 Lite özellikleri ile bir kez daha karşımıza çıktı. Peki, uygun fiyatlı küçük canavar ne zaman tanıtılacak?

Samsung’un uzun bir süredir Galaxy S10 Lite modeli üzerinde çalıştığı söylenmiş ve hatta bu model Geekbench testinde görüntülenmişti. Bugün ise Samsung sızıntıları ile ünlü olan Ishan Agarwal yeni iddialar ile karşımıza çıktı. Ishan Agarwal’a göre Galaxy S10 Lite oldukça sağlam bir donanımla gelecek.

Ishan Agarwal’ın iddialarına göre; Galaxy S10 Lite’ta Qualcomm’un Snapdragon 855 yonga seti yer alacak. 8 GB RAM seçeneği ile gelecek olan telefonun 128 GB ve 256 GB dahili depolama birimleri bulunacak.

Kamera konusunda oldukça iddialı olan Samsung, bu modelde 48 Megapiksel ana + 5 Megapiksel derinlik + 12 Megapiksel geniş açılı üçlü kamera kurulumuna yer verecek. Telefonun ön bölümünde ise 32 Megapiksellik kamera bulunacak.

Siyah, beyaz ve mavi renk seçenekleri ile gelecek olan telefona 6.7 inç büyüklüğünde Super AMOLED ekran eşlik edecek. 45W hızlı şarj destekli 4.500 mAh kapasiteli bataryadan beslenecek olan bu telefon, kutusundan maalesef ki Android 9.0 Pie ile çıkacak. Ancak Samsung yüksek ihtimalle bu modeline kısa zaman içerisinde Android 10 güncellemesini sunacaktır.

Karşınızda Samsung W20! İşte özellikleri!

Şubat 2020’de karşımıza Galaxy S11 ailesi ile çıkacak olan Samsung, Galaxy S10 Lite modelini 2019 yılı bitmeden tanıtacaktır. Bakalım Samsung, Galaxy S10e’de yakaladığı başarıyı Lite modeli ile sürdürebilecek mi?