Galaxy J6 özellikleri kesinleşti

galaxy j6

Samsung uygun fiyatıyla ön plana çıkması beklenen orta segmentteki yeni modelinin özelliklerini açıkladı. İşte Galaxy J6 özellikleri ve telefon hakkındaki diğer detaylar.

Hali hazırda akıllı telefon pazarının zirvesinde bulunan Samsung, bu unvanını kaybetmek istemiyor. Genel itibariyle uygun fiyatlı giriş ve orta segment modelleriyle geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Güney Koreli teknoloji devi, bu statüdeki model sayısını arttırma niyetinde. Samsung’un düşük gelirli kullanıcılar için tasarladığı son modeli ise Galaxy J6. İşte Galaxy J6 özellikleri.

Galaxy J6 özellikleri açıklandı

Bir süredir Galaxy J6 modeli üzerine çeşitli söylentiler mevcuttu. Keza telefonun özellikleri ve diğer detaylarına dair tüm ayrıntılar internet üzerinden çeşitli sızıntılarla servis edilmişti. Son olarak Samsung, Galaxy J6 özellikleri hakkında resmi bir açıklama yaptı. Böylece telefonun özellikleri de kesinlik kazanmış oldu.

Galaxy J6 gücünü Exynos 7870 yonga setinden alacak. Sistemini 3GB RAM ile destekleyecek olan telefonun dahili depolama alanı ise 32GB. 720 x 1480 piksel çözünürlüğünde 18:9 en boy oranına sahip Infinity Display ile gelecek olan telefonun kamerası ise 13MP. Ön tarafında ise 8MP’lik selfie kamerası bulunan Galaxy J6’nın 3000 mAh kapasitesine sahip ortalama bir bataryadan besleneceğini de belirtelim.

galaxy j6

Kutudan ilk çıktığında Android 8.0 ile çalışacak olan telefonda parmak izi okuyucusunun haricinde, Samsung’un yüz tanıma teknolojisi de mevcut. Galaxy J6’nın öncelikli olarak Hindistan ve Avrupa’da satışa sunulması bekleniyor.