Galaxy Watch 5 serisi FCC sertifikasyon sitesinde görüldü

g7

Samsung Galaxy Watch 5 serisinin Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) sertifika veritabanında tespit edildiği bildirildi. Giyilebilir cihazların yakında tanıtılması bekleniyor.

FCC veritabanı, yaklaşmakta olan Samsung Galaxy Watch 5 serisi cihazları SM-R900, SM-R910 ve SM-R920 model numarasını gösterdi. Veritabanı ayrıca yaklaşmakta olan Galaxy Watch 5 serisinin muhtemelen 10W kablosuz şarjı destekleyeceğini de ima ediyor.

Yakın zamanda yayınlanan bir rapora göre Samsung Galaxy Watch 5 serisi, SM-R900, SM-R910 ve SM-R920 model numaralarıyla FCC sertifikasyon web sitesinde görüldü. SM-R910, 44 mm varyanttır ve SM-R900, Galaxy Watch 5’in 40 mm versiyonu.

Galaxy Watch 5 serisi

Listede, Samsung’un giyilebilir cihazlarının 10W kablosuz şarj ile geleceği bildiriliyor. Yaklaşan akıllı saatlerin bazı temel özellikleri de liste tarafından onaylandı. Başlamak için Galaxy Watch 5, Bluetooth’un yanı sıra hem 2.4GHz hem de 5GHz Wi-Fi’yi destekleyecektir. Watch 5 ayrıca NFC’ye sahip olacak. Ancak listeye göre bu, tüm Galaxy Watch 5 modellerinde bulunmayabilir ve yalnızca belirli modellerde bu özellik bulunabilir.

Samsung Galaxy Watch 5’in Ağustos ayında piyasaya çıkacağı bildiriliyor. Samsung, saat 5 ile ilgili herhangi bir ayrıntı açıklamadı ancak akıllı  saatin 40 mm ve 44 mm olmak üzere iki boyutta satışa sunulacağınıbiliyoruz. Ayrıca, bu yıl klasik bir modelin olmayacak olması bizi hayal kırıklığına uğrattı. Şirket, onu “Pro” bir modelle değiştirdi.

Daha önceki raporlara göre, Galaxy Watch 5 40mm versiyonu 276mAh bataryaya sahip olacak. Aksine, daha büyük olan 44 mm model 397 mAh pil ile gelecek. Yaklaşan saatlerin de Titanium ve Sapphire yapı taşıması bekleniyor.

Huawei Watch GT 3 Pro için yeni güncelleme yayınlanmaya başlandı