Galaxy Watch 5 Classic seride olmayabilir

aa2

Samsung Galaxy Watch 5 serisi ile ilgili söylentiler son zamanlarda giderek artıyor. Sızıntılara göre, bu yılki Watch 5 serisinin üç modeli olmasını bekliyoruz – Watch 5, Watch 5 Classic ve Watch 5 Pro. Ancak yeni bir rapor , şirketin Classic modelin bu ve bir sonraki serilerde olmayacağını iddia ediyor.

Geçen yıl, Samsung Galaxy Watch 4 ve Watch 4 Classic, iki farklı kitleyi hedefleyen harika akıllı saatlerdi. Watch 4, grubun genç kitlesi için daha çekiciyken, Watch 4 Classic, yelpazenin diğer tarafındaki kullanıcılar içindi. Şimdi ne yazık ki Classic, Pro modeline yer açmak için Samsung’un portföyünden çıkıyor.

Yani bu yıl sadece Samsung Galaxy Watch 5 ve Watch 5 Pro’yu göreceğiz. Pro’nun sadece bir boyutta geleceğini biliyoruz, bu da Vanilya Watch 5’ten daha büyük olacak. Vanilya Watch 5’in iki kadran boyutuna sahip olması bekleniyor – 40mm ve 44mm. Gelecek saatlerde döndürülebilir bir çerçevenin olup olmayacağına dair bir onay yok.

Galaxy Watch 5

Galaxy Watch 5 Pro, SM-R925 model numarasını taşıyacak ve Galaxy Watch 4’ün içindeki 361 mh pilin aksine büyük bir 572 mAh pile sahip olacak. 40 mm kadranlı Vanilla Watch 5’in daha küçük bir 276 mAh pile sahip olması bekleniyor. , 44 mm versiyonu 361 mAh hücre alacak.

Batarya dışında, yakın tarihli bir rapor, Watch 5 serisinin dairesel bir OLED ekrana sahip olacağını ve GPS ve kalp atış hızı monitörü gibi özelliklerle geleceğini ortaya koydu. Saatin ayrıca Galaxy Watch 4 ile aynı bir vücut kompozisyon sensörü ile gelmesi bekleniyor. Her iki Watch 5 modeli de Wear OS 3’ün üstünde One UI Watch’ta açılacak.

Apple FaceTime kameralı bir HomePod üzerinde çalışıyor