Galaxy Tab S8 Ultra dayanıklılık testinden hasar almadan çıktı

s8

Samsung’un en yeni Galaxy Tab S8 Ultra’sı, sağlamlık testinden geçtikten sonra dayanıklılık durumunu belirledi. JerryRigEverything tarafından gerçekleştirilen test oldukça dayanıklı olduğunu gösteriyor. 

Galaxy Tab S8 Ultra, 14,6 inçlik ekranı ve minimum kalınlığıyla bile aşırı güç altında bükülmüyordu. Tüm aşamalardan geçtikten sonra, cihaz tek parça halinde kaldı ve büyük ölçüde zarar görmedi.

Galaxy Tab S8 Ultra

Cihazın cam Super AMOLED ekran, Mohs sertlik ölçeğinde 6. seviye çiziklere ulaştı. Galaxy Tab S8 Ultra’ya eklenen ekran içi parmak izi tarayıcı, seviye 7 Mohs mineral kazmalarla yoğun çiziklerden sonra da çalışmaya devam etti. Cihazın yanları ve arkası metalden yapılmış.

Son test öğesi, bazı modellerin basınç altında parçalandığını gören eğilme testiydi. Samsung Galaxy Tab S8 Ultra minimal esneklik sergiledi ancak yine de sertliğini korudu ve kırılmadan kaldı. Bu, boyutu ve minimum kalınlığı göz önüne alındığında cihaz için etkileyici.

Cihazın sağlam derecelendirmesi, cihazla ilgili yutturmacaya katkıda bulunuyor. Cihazdaki daha büyük S Pen kalemi, Galaxy Note serisi ve S22 Ultra ile aynı dahili donanıma sahiptir. Bununla birlikte, daha büyük iç yapıyı doldurmak için plastik bir ara parçası bulunuyor.

Realme, 2022 Küresel Fotoğraf Yarışmasını duyurdu