Galaxy Tab S3 görselleri sızdırıldı

galaxy tab s3 1

Samsung’un Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtması beklenilen yeni tableti Galaxy Tab S3, yeniden ortaya çıktı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Önümüzdeki hafta start alacak olan Mobil Dünya Kongresi’nde Samsung’un yeni bir amiral gemisi modeli tanıtmayacağını artık biliyoruz. Zira Güney Koreli teknoloji devi bu konuyla ilgili resmi bir açıklamada bulunmuş olmasa da, Galaxy S8’in şu anda hazır olmadığı da bilinen bir gerçek. Yine de Samsung, Mobil Dünya Kongresi’ni boş geçmek istemiyor. Bu yüzden teknooji dünyasının önemli isminin, MWC’de Galaxy Tab S3 ve Exynos serisinin yeni yonga setini tanıtması bekleniyor.

Galaxy Tab S3’le ilgili ilk sızıntı geçtiğimiz günlerde gerçekleşmişti. Ortaya çıkan bilgilere göre, Galaxy Tab S3 gücünü Qualcomm imzalı Snapdragon 820 yonga setinden alacak. 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanının bulunduğu cihazın ekranı ise 9.7 inç olacak.

Klasik Galaxy Tab çizgisinde bir tasarıma sahip olması beklenen tabletin, geçtiğimiz gün sızdırılan görselleri de bu tezi doğrular nitelikte. Sızdırılan görsellere aşağıdan göz atabilirsiniz.

galaxy tab s3

Görsellerden yola çıkılarak yapılan tahminlere göre, Galaxy Tab S3’ün arka kısmı cam metal karışımı bir alaşımla kaplanacak. Zira görsellerdeki yansıma buna bağlanmış durumda.

Arka kısmın cam türevi bir madde ile kaplanacak olması, görsellik açısından son derece hoş olsa da, sürekli parmak izi ile lekelenmesi bir süre sonra rahatsızlık verebilir. Yine de Galaxy Tab S3 hakkında daha fazla bilgi için MWC’yi beklemeliyiz