Galaxy S9 ve S9+’ı AR ile deneyimleyin!

s9

Bilindiği üzere Samsung 25 Şubat’ta yeni amiral gemisi modelleri Galaxy S9 ve S9+’ı görücüye çıkartacak. İki model hakkında da şimdiye kadar gerçekleşe sızıntılar sayesinde hayli bilgiye sahibiz. Teknik özelliklerinden tutun da fiyatına kadar geniş bir detay havuzumuz mevcut. Fakat yine de Samsung’un heyecan yaratacak bir kaç sürprizi vardır diye bekliyoruz. 25 Şubat’ta Barselona’da olma şansına erişenler, Samsung’un Unpacked etkinliğini izleyebilecekler. Sonrasında ise MWC kapsamında S9 ve S9+’ı deneyimleyebilecekler. Peki ya Barselona’ya gitme imkanı bulunmayanlar?

Galaxy S9 ve S9+, AR uygulaması ile cebinizde

Bilindiği üzere Samsung geçtiğimiz yıl Unpacked isimli bir uygulama yayınlamıştı. Bu uygulama sayesinde Samsung’un tanıttığı yeni amiral gemisi modellerini sanal gerçeklik ortamında deneyimleyebiliyorduk. Yani aynı elimizde telefon varmış gibi, önüne arkasına, sağına soluna bakabiliyorduk.

İşte bu uygulama geçtiğimiz günlerde güncellendi. Ve tahmin edin güncelleme ile ne geldi? Evet sizlerin de tahmin edebileceği üzere yapılan güncelleme ile Galaxy S9 ve S9+’ın AR görüntüleri sisteme yüklendi. Dilerseniz buradan uygulamayı indirerek, 25 Şubat itibari ile S9’u sanal gerçeklik ortamında deneyimleyebilirsiniz.

Elbette herkes 25 Şubat’a kadar sabretmek istemeyebilir. İşte bu sabırsız kişilerden bazıları sistemi hackleyerek S9 görüntülerini ortaya çıkarmış. Unpacked 2018 uygulaması ile S9 ve S9+’a nasıl göz atacağınızı aşağıdaki görsellerde görebilirsiniz. Bu arada Samsung’un S9 ve S9+ haricinde yeni DeX ve kablosuz şarj teknolojisini de tanıtacağını hatırlatalım.

Ekran Resmi 2018 02 21 11.08.12

Asus Windows tabanlı VR setini satışa sunuyor