Galaxy S9 tanıtılmadan görselleri sızdırıldı!

s9

Samsung’un Galaxy S9’un tanıtım tarihini açıklamasıyla birlikte sızıntılar da yağmur damlaları gibi ardı ardına internete düşmeye başladı. Hali hazırda şimdiye kadar Galaxy S9 ve S9+ hakkında pek çok sızıntıya şahitlik ettik. Fakat telefonun tasarımını net bir şekilde görememiştik. Son sızdırılan görsellerle birlikte S9 ve S9+’ın tasarımı da şeffaf bir şekilde gözler önüne serilmiş oldu.

Galaxy S9 25 Şubat’ta tanıtılacak

Samsung kısa süre önce Galaxy S9 ve S9+’ı 25 Şubat’ta gerçekleşecek olan Unpacked etkinliğinde tanıtacağını açıklamıştı. Bu açıklamanın hemen ardından iki modele ait yeni görüntüler internete düştü.

Sızdırılan yeni S9 ve S9+ görsellerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

galaxy s9 galaxy s9+

Sizlerin de fark edebileceği üzere sızdırılan görüntülerde S9 ve S9+ kılıf içerisinde duruyor. Fakat yine de telefonun tasarım hatlarının net bir şekilde görüldüğünü söyleyebiliriz.

Daha önceki sızıntılarda da belirtildiği üzere Galaxy S9, tasarımsal anlamda S8 ile aynı çizgide bulunuyor. Sadece Plus modelinin arka tarafında çift kamera olması, ve parmak izi okuyucusunun iki modelde de kameranın altına yerleştirilmesi farklı bir görünüm çizmiş.

Bu arada, 3.5mm kulaklık girişinin telefonun alt kısmında göründüğünü de belirtelim. Hatırlanacağı üzere bu konuda bazı spekülasyonlar ortaya atılmıştı. Samsung’un da 3.5mm kulaklık girişini yeni amiral gemisi modellerinden kaldırabileceği iddia edilmişti. Öyle görünüyor ki bu iddialar da boş çıkmış durumda.