Galaxy S8’in parlak renkli versiyonu böyle görünecek!

galaxy s8 7

iPhone 7 ile bir anda moda olan JetBlack rengi, Galaxy S8’de de farklı bir isimle karşımıza çıkacak. İşte parlak renge sahip Galaxy S8 fotoğrafları.

Samsung’un yeni nesil amiral gemisi modeli 29 Mart’ta görücüye çıkacak. Güney Koreli teknoloji devinin düzenleyeceği özel bir etkinlikte tanıtılacak olan Galaxy S8, farklı renk ve sistem seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Kuşkusuz şu ana kadar sızdırılmış olan Galaxy S8 renkleri arasında en çok dikkat çekeni parlak siyah olanıydı. iPhone 7 ile “JetBlack” ismiyle bir anda popülarite kazanan bu renk, Galaxy S8’de de karşımıza çıkacak.

Peki parlak siyah Galaxy S8 üzerinde nasıl duracak. Eğer bu sorunun cevabını merak ediyorsanız sizlere güzel bir haberimiz var. Zira bugün ortaya çıkan yeni sızıntılarda parlak siyah rengine sahip olan bir Galaxy S8’in her açıdan fotoğraflarına yer verildi. Dilerseniz bu fotoğraflara aşağıdan göz atabilirsiniz.

Açıkçası bu rengin hemen hemen her telefona farklı bir hava kattığı inkar edilemez bir gerçek. iPhone 7’de son derece güzel duruyordu. Zira Galaxy S8’de de hayli çekici durduğunu söylemek mümkün.

Peki Samsung’da aynı Apple gibi bu renge özel bir fiyat tarifesi uygular mı? İşte şimdi asıl merak edilen soru bu. Eğer uygulamazsa, kullanıcıların önemli bir bölümünün bu rengi tercih etmesi olası görünüyor. Tabi ki bu rengin, diğerlerine nazaran çizilmelere karşı daha savunmasız olduğunu da hatırlatalım.