Plantronics BackBeat105 video inceleme

5 3

#İŞBİRLİĞİ

Son yıllarda kablosuz kulaklık pazarında önemli bir yere sahip olan Plantronics, geliştirilmiş ses teknolojisiyle birlikte kullanıcıya farklı ürünler sunması ile ilgi çekiyor. Plantronics BackBeat105 işte bu tür bir Bluetooth kulaklık.

Plantronics BackBeat105 , başarılı ergonomisi ve ses kalitesi ile ilgi çekiyor. Oldukça hafif olan bu ürün rahatlıkla taşınabiliyor. Öyle ki zarif tasarımı sayesinde piyasadaki birçok Bluetooth kulaklıktan çok daha hafif olduğunu söylemeliyiz.

Üründe beğendiğimiz bir özellik boyundan geçen tasarımı sayesinde, kulağınızda hissetmeyeceğiniz hafif bir yapıya sahip olması. Kullanıcılar zaman zaman bu ürünü yanında taşıdıklarını unutabilirler. BackBeat 105 kullanılmadığı zaman, boyunda bir aksesuar gibi duruyor. Kablolar kırılmaz ve kopmaz bir yapıya sahip olması önemli bir avantaj. Bununla birlikte boyun aparatı oldukça esnek ve stabil.

 

BackBeat 105, Bluetooth 4.1 bağlantı teknolojisini kullanıyor. Bluetooth sayesinde telefonunuza kolayca bağlanan BackBeat 105, üzerinde bulunan tuşlar sayesinde müzik oynatımı yapabiliyor ve telefona gelen çağrıları da yönetebiliyor. Üründe beğendiğimiz bir özellik, ince kulak yapısıyla kulakları yormaması ve kulak içi kulaklıklarıyla dış sesleri izole edebilmesi. Noise Cancelling Teknolojisine sahip olan BackBeat 105, üzerinde bulunan mikrofon sayesinde de eko efekti oluşmasını da engelliyor. Bu sayede sesiniz temiz ve net bir şekilde karşı tarafa aktarılıyor.

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

BlackBerry Priv fiyatında indirime gidildi