Moto G4 Amazon Prime Exclusive için Android Nougat 7.0 güncellemesi geliyor

Moto G4 Amazon Prime

Moto G4 Amazon Prime Exclusive için Android Nougat güncellemesi geliyor. Güncelleme detayları haberimizde.

Alışveriş sitesi Amazon, geçtiğimiz yıl firmanın servislerinden Prime kullanan müşterilerine Moto G4 Prime Exclusive versiyonunu sunmuştu. Prime üyeleri için 50 dolar indirimle satılan bu telefonun kilit ekranında reklamlar vardı. Telefonu ucuza getirmek için bu teklifi kabul eden kullanıcılar, şimdi telefon için gelecek Android 7.0 güncellemesine seviniyor.

Moto G4 Amazon Prime Exclusive, sadece ABD’de yaşayanlara özel olarak satılıyor ve XT1625 model numarası taşıyor. Amazon’un Moto G4‘ü yakında Android 7.0 Nougat güncellemesi alıyor. Telefon güncellemeyi aldığında bildirim ekranında belirecek ve kullanıcılara bu güncellemeyi indirip, kurmak kalacak. Android 7.0 Nougat güncellemesi bu cihaz için NPJ25.93-14 yazılım numarasına sahip olacak.

Güncelleme, telefona Android 7.0’ın tüm özelliklerini getirecek. Çoklu pencere modu, bölünmüş ekran modu, özelleştirilebilir hızlı ayarlar, geliştirilmiş bildirim çubuğu ve fazlası güncellemenin getirdikleri arasında yer alıyor.

Güncelleme, ABD’deki Moto G4 Amazon Prime Exclusive sahipleri için yakında yayınlanacak. Bu arada telefonun, firmalardan bağımsız normal versiyonları olan Moto G4 ve G4 Plus, NPJ25.93-13 kodlu Android 7.0 Nougat güncellemesini almıştı.

Injustice 2 için Catwoman videosu yayınlandı