Galaxy S23 Ultra kullanıcıları bariz sorunlardan şikayetçi

Samsung Galaxy S23 Ultra

Samsung’un en yeni ve en güçlü amiral gemisi modeli olan Galaxy S23 Ultra’da ortaya çıkan yeni bir sorun, kullanıcıların keyfini kaçırdı.

Galaxy S23 Ultra kullanıcıları bariz sorunlardan şikayetçi. Samsung Galaxy S23 serisinin oldukça başarılı bir lansmanı olduğu düşünüldükten sonra, kullanıcılar artık Samsung’un en yeni ve en güçlü telefonlarına sahipler. Ancak, her şey mükemmel değil, çünkü daha fazla kullanıcı Wi-Fi 6 yönlendiricilerine bağlanırken sorunlar yaşadıklarını bildiriyor.

galaxy s23 ultra 4

Reddit’de paylaşılan bir gönderide, bir kullanıcı “İnternetsiz bağlantı” mesajıyla uğraşıyor. Ancak bu belirli gönderiyi ilginç yapan şey, kişinin lansman gününde iki Galaxy S23 Ultra cihazı satın alması ve sadece birinin sorun yaşaması.

Galaxy S23 Ultra kullanıcıları bariz sorunlardan şikayetçi

Samsung destek ekibine başvurduktan sonra, Samsung’un “sorunun farkında olduğu ve durumu geliştirmek için çalıştıkları” anlaşıldı. Ayrıca, “bir sonraki güncellemenin bu soruna çözüm getireceği” belirtildi.

Samsung Galaxy S23

Ayrıca söz konusu platformda, birçok farklı Galaxy S23 Ultra sahibinin aynı sorunları yaşadığına dair paylaşımlar bulunuyor. Yanıtlara bakıldığında, sorunun sadece Wi-Fi 6 yönlendiricilere bağlananlarda olduğu, özellikle de “tercih edilen güvenlik yöntemi” olarak 802.11ax veya WPA3 kullanıldığında görüldüğü anlaşıldı.

Samsung Galaxy S23

Bu sorunu aşmak için şimdilik modeminizin ayarlarından “802.11ax” özelliklerini kapatabilir veya WPA3’e geçebilirsiniz, ancak tüm diğer bağlı cihazlarınızın çalışıyor olması durumunda bunun pek anlamlı olmadığı görünüyor. Dahası, Reddit kullanıcısı zaten sorunlu Galaxy S23 Ultra’sını değiştirdi, ancak sorunun hala devam ettiğini fark etti. Bakalım Samsung, yeni amiral gemisinin şanına leke düşüren bu hatayı ne zaman ortadan kaldıracak. Galaxy S23 Ultra kullanıcıları bariz sorunlardan şikayetçi.

iPhone 15 serisi yılan hikayesine döndü