Galaxy S23 serisi protitipleri ortaya çıktı

aa2

Sızan Samsung Galaxy S23 serisi protitiplerinin ortaya çıkarken bir nevi bu mankenler ile beraber cihazlar arasındaki farklar da ortaya çıkmış oluyor.

Öncelikle Galaxy S23 serisinin üç modelden oluşmasının beklendiğini söyleyelim. S23, S23 Plus ve S23 Ultra’dan oluşması bekleniyor. Galaxy S23 serisinin bu maket üniteleri, ortaya çıkarken telefonlar hakkında da bazı bilgileri ortaya çıkarmış oldu.

Galaxy S23 serisi

Daha önce gelen bilgilerde S23 ve S23 Plus’ın Ultra sürümle aynı hareketli kamera dizisiyle geleceğini gösteriyordu. Bu bir yana, kameralarının tüm özellikleri farklı olacak. Sahte S23 modeli, Galaxy S22’ye benzer ancak daha düz kenarlara ve daha ince boyutlara sahip bir akıllı telefonu gösteriyor. İddia edilen manken, öncekinden biraz daha uzun olmasına rağmen yeni akıllı telefon için daha ince çerçeveler gösteriyor.

 

sss5

S23 serisinin tasarımı selefinden bazı belirgin sapmalar gösterse de, özellikle dahili olarak daha fazla değişiklik var. Samsung, henüz seri hakkında tüm ayrıntıları sağlamadı. S23 serisi, Samsung kapağı açana kadar şimdilik bir ticari sır olarak kalıyor. Bununla birlikte, amiral gemisi Galaxy S23 Ultra’nın 200 MP’lik devasa bir kamerayla gelebileceği söyleniyor.

nnh

Seri Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alabilir. Bu nedenle, telefonların iPhone 14 kadar hızlı olabileceği tahmin ediliyor. Şubat 2023 lansmanından önce Galaxy S23 serisi hakkında birkaç söylenti daha var. Modeller sonunda piyasaya sürülene kadar spekülasyonlar devam edecek.

Huawei Mate 50 Pro en iyi selfie fotoğraf çeken telefon seçildi