Galaxy S23 özellikleri sızdırılmaya devam ediyor

Samsung Galaxy S23 Ultra

Akıllı telefon kullanıcılarının büyük bir heyecanla bekledikleri Galaxy S23 serisi, şimdi de depolama alanı ve ekran boyutlarıyla adından bahsettirdi.

Galaxy S23 özellikleri sızdırılmaya devam ediyor. Samsung, akıllı telefon dünyasının en önemli isimlerinden biri. Her ne kadar Galaxy S serisi modelleri ile iPhone’un gölgesinde kalsa da yine de bu seri için iPhone modellerinden sonraki en popüler ikinci isim demek yanlış olmayacaktır. Üstelik eğer Android işletim sistemi ile çalışan güçlü bir amiral gemisi modeli arıyorsanız, o zaman ilk bakacağınız cihaz muhtemelen Galaxy S serisi modelleri olacaktır.

Samsung Galaxy S24 Ultra

İşte bu nedenle milyonlarca akıllı telefon kullanıcısının gözü kulağı, Güney Koreli teknoloji devinin Şubat ayının ilk haftası içerisinde düzenlemesi beklenilen Galaxy Unpacked etkinliğinde. Bu etkinlikte Galaxy S23, Galaxy S23+ ve Galaxy S23 Ultra modellerini tanıtması beklenen Samsung, o güne kadar yeni modelleri hakkında hiçbir bilginin sızmaması için elinden geleni yapsa da bu duruma engel olamadığı zamanlar da oluyor.

Samsung Galaxy S23 Ultra

Galaxy S23 özellikleri sızdırılmaya devam ediyor

Galaxy S23 serisine ait sızdırılan son bilgiler ise telefonun RAM ve dahili depolama alanı seçeneklerine ilişkin oldu. Buna göre eğer kendinize Galaxy S23 serisinden bir telefon almak isterseniz, tercih edebileceğiniz en düşük kombinasyon 8GB RAM + 256GB dahili depolama alanı olacak. Yani Samsung bu seri ile birlikte 128GB dahili depolama alanı seçeneğini kaldırmış olacak.

Galaxy S22 FE 2

Öte yandan aynı sızıntılarda, Galaxy S23’in ekran boyutunun 6,1 inç, Plus modelinin 6,6 inç ve Ultra modelinin ise 6,8 inç olacağının iddia edildiğini de belirtelim.

L’oreal motorlu bir ruj aplikatörü geliştirdi