Galaxy S21 Ultra S-Pen desteğine sahip olacak

Samsung Galaxy S21 Ultra tamir

Samsung’un önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde satışa sunacağı Galaxy S21 Ultra ile ilgili yeni söylentiler ortaya çıkmaya devam ediyor. İşte konunun detayları.

Akıllı telefon pazarındaki gücünü günden güne kaybeden Samsung, üst seviyedeki cihazlarını donanım açısından zenginleştirmeye devam ediyor.

2021’in ilk çeyreğinde satışa sunulacak olan S21 Ultra hakkında daha önce bazı söylentiler ortaya atılmıştı. Şimdi bunlara bir yenisi daha eklendi.

Sızdırılan son bilgilere göre S21 Ultra’da S-Pen desteği de olacak. Peki bu ne anlama geliyor?

Galaxy S21 Ultra, Note serisine göz kırpıyor

Bilindiği üzere S-Pen desteği Samsung’un Note modellerinde bulunan bir özellik. Samsung bu özelliği S serisine de getirerek müşteri kitlesini genişletmeyi planlıyor.

Galaxy S21 ultra

Fakat S-Pen özelliğinin S21 Ultra’ya gelmesi Note serisinin satışlarını da az çok etkileyecektir. Zira S-Pen desteğinin Z Fold serisine geleceği de iddia ediliyordu. Bu söylentiler Samsung’un Note serisini rafa kaldırmak istediğinin de bir göstergesi olabilir.

Şimdilik bu konu hakkında net bilgiler yok. Fakat son dönemde Note modellerinin satış rakamları bazında Samsung’un beklentilerini karşılamadığı da bir gerçek. Bu gerçek ışığında Samsung’un Note serisini rafa kaldırma kararı pek de büyük bir sürpriz olmayacaktır.

Elbette Galaxy S21 Ultra modeline gelecek olan S-Pen desteğinin harici bir kalemle sağlanması da olası. Yani S-Pen Note modellerinde olduğu gibi telefona dahili bir şekilde gelmeyebilir. Bekleyip göreceğiz.

Xiaomi Mi Mix Alpha tarzında modeller geliştiriyor