Galaxy S20 sorunlarla boğuşmaya devam ediyor

SAMSUNG GALAXY S20 FE 2

Samsung’un amiral gemisi modellerinden biri olan Galaxy S20 gelen son güncelleme sonrasında sorunlar yaşamaya devam ediyor. İşte detaylar.

Akıllı telefon pazarının lider ismi konumunda bulunan Samsung bu yılın ilk çeyreğinde S serisinin yeni modellerini tanıtmıştı. Geçtiğimiz günlerde Güney Koreli teknoloji devi S20 modelleri için yeni bir güncelleme yayınlamıştı. Yayınlanan bu güncelleme sonrasında S20 sahipleri çeşitli sorunlar yaşamaya başladılar.

Son birkaç gündür Samsung S20 sahipleri kablosuz şarj tarafında belli sıkıntılar yaşamaya başladılar. Forumlarda belirtilene göre Galaxy S20’nin kablosuz şarj tarafında bazı sorunlar yaşadığı belirtiliyor.

Asıl büyük sorun ise Samsung’un bu konu hakkında hala sessiz bir şekilde duruyor olması.

galaxy s20

Galaxy S20 şimdi de kablosuz şarj sorunuyla gündemde

Bu Samsung’un S20 yüzünden yaşadığı ilk sorun değil. Daha önce de kullanıcılar tarafından belli başlı sorunlar olduğu rapor edilmişti. Zaten Samsung’un S20 modelini sürekli güncellemesinin temel nedeni de telefonda yaşanan sorunlar.

Samsung tam bir sorunu düzelttim derken, ortaya başka bir sorun çıkıyor. Şimdi kablosuz şarj tarafında yaşanan sorunlar için yeni bir güncelleme yayınlanacaktır. Fakat yayınlanacak olan bu güncellemenin ne gibi yeni sorunlara neden olacağı da başka bir soru işareti.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Galaxy S20 FE modelinde de ekran bazlı bazı sorunlar mevcut. Görünen o ki Samsung üst segment modellerinde bazı sıkıntıları yaşamaya devam edecek.

Xiaomi Mi 10T Türkiye’de satışa sunuldu