Oppo Reno3 Pro 5G işte böyle görünecek

oppo reno3 pro 5g

Oppo yöneticisi Brian Shen’in Reno3 Pro 5G açıklamasından sonra telefona dair ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Oppo, Reno serisi sayesinde önemli bir müşteri kitlesine ulaştı. Tasarım açısından hayli şık olan bu seri, fiyat performans anlamında da kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı.

Oppo yöneticilerinden biri olan Brian Shen geçtiğimiz gün 5G destekli yeni Reno modelini Twitter üzerinden duyurmuştu. Shen’in paylaşımından kısa süre sonra Oppo Reno3 Pro 5G hakkında ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Delikli ekran tasarımıyla gelecek olan telefonun FHD+ çözünürlükte 6.5 inçlik AMOLED ekrana sahip olacağı söyleniyor. Gücünü Snapdragon 735 yonga setinden alacak olan model sistemini 8GB RAM ile destekleyecek. 256GB’lık dahili depolama alanına sahip olan modelin 60MP’lik ana kameraya sahip olacağı belirtiliyor. 32MP’lik selfie kamerasıyla da dikkat çekecek olan modelin arka yüzünde ise 4’lü ana kamera modülü yer alacak. Muhtemelen bu modülde 60MP’lik ana kameraya ultra geniş açı, telefoto ve ToF lensleri eşlik edecektir.

30W hızlı şarj desteğine sahip olması beklenen modelin 4500 mAh’lık ortalamanın üzerinde bir bataryayla geleceği tahmin ediliyor.

Kutudan ilk çıktığında Android 10 destekli ColorOS 7 ile çalışacak olan model ilk olarak Çin’de satışa sunulacak.

Telefonun Çin’de 425 ile 465 euro arasında bir fiyattan satılacağı tahmin ediliyor. Oppo Reno3 Pro 5G Avrupa fiyatı ise 550 euro civarında olacak. Bu 5G destekli bir model için hayli iddialı bir fiyat diyebiliriz.

Twitter Reddit tarzı içeriği test ediyor